Čítať viac >>

V novej, vašej, skupine na Facebooku je nás už 10 000! Panelák štartuje konečne aj na Twitteri. Pridaj sa!

Na Nový rok sme pre nedorozumenia a sťažnosti začali spolupracovať s novou Facebook skupinou o Paneláku, od ktorej môžte čakať najviac zaujímavých informácií. Sme radi, že mnohí ste si nás v novom facebookovom útočisku už našli a od našej novej spolupráce sme sa práve dnes prehupli cez 10 000 hranicu. Ďakujeme a pridajte sa aj vy :)


Okrem toho, od dnešného dňa sa naša veľká komunita rozširuje aj na sociálnu sieť Twitter, kde sa všetko podstatné dozvedia práve jeho priaznivci. Ak patríte medzi nich, k sledovaniu našej stránky vás dovedie toto tlačítko


Vďaka tomu, že ste fanúšikmi Paneláku na Facebooku či Twitteri, sa môžete pravidelne dozvedať o najnovších správach nášho fan webu či oficiálnej stránky. Taktiež si ľahko nájdete pieseň, ktorá sa vám zapáčila v niektorom z dielov Paneláku vďaka rubrike Hudba z Paneláku, neprídete ani o najnovšie fotky, videá a upútavky.


Za novú výbornú spoluprácu sme naozaj vďační a sľubujeme, že vám budeme prinášať aj prostredníctvom Facebooku či Twitteru tie najzaujímavejšie a najpestrejšie informácie o Paneláku. Ak chcete vytvoriť najväčšiu komunitu Paneláku spolu s nami, tak neváhajte, pridajte sa:



Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...