Čítať viac >>

Televízia Joj s hrdosťou predstavuje Romana Luknára a Helenu Krajčiovú

Ak máte radi slovenských hercov a slovenskú pôvodnú tvorbu, tak dnes vás poteší filmová ponuka televízie Joj. V televíznej premiére ponúkne úspešný slovenský film Pokoj v duši.



Film získal niekoľko ocenení: hlavnú cenu na festivale v Kansas City, najhranejšou slovenskou skladbou roka 2009 je Pokoj v duši, ďalšiu cenu získal na festivale Lubušské filmové leto v poľskom Lagowe. Úspechu sa dočkal aj na Slovensku, keď Slovenská filmová a televízna akadémia zverejnila, že film má najviac nominácií s pomedzi všetkých filmov. V galaprograme Slnko v sieti nakoniec získal rekordných päť cien. Úspech zožal aj u divákov, vďaka vysokej návštevnosti v kinách.



Ako môžeme denne vidieť v upútavkách, Jojka úspešný slovenský film promuje vo veľkom a s hrdosťou nám predstavuje hlavné postavy Attilu Mokosa, Romana Luknára a Helenu Krajčiovú. Ak máte radi Dušana "Dudka" alebo barmanku Luciu z Paneláka, tak máte o dôvod viac si pozrieť Pokoj v duši. Okrem spomínaných "panelákových hercov" uvidíte aj nám známeho Ľubomíra Pauloviča alias starého Fodrásza.


Foto: Movies.sk,

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...