Čítať viac >>

Predpremiéra: Nová zvučka Paneláku

Ako sme avizovali, televízia Joj prichádza do novej 7. série aj s novou zvučkou. Tá potvrdzuje, ktoré postavy sa v Paneláku usadia, a ktoré už budeme vídať len málokedy.


Nová zvučka k 7. sérii naplno usadzuje rodinu Jančovcov do Paneláku, do zvučky pribudla aj Sonička alias Zuzana Haasová. Taktiež nám do nej pribudli Polákovci či nové partnerky Masláka a Kordiaka, ktoré zdá sa, nebudú len rýchlymi záležitosťami. Nové intro nezabúda ani na stabilné osadenstvo v bare, Luciu a Imra.


Úvod a záver zvučky ostáva v rovnakom zložení, tvorcovia sa nepekne zahrali s Jakubom Švehlom, intro totiž začína rovnako, ako to predošlé z 5. a 6. série, pohľadom ako Kubko stavia domček z karát, v zápätí však vidíme, že je len spomienkou na obrazovke televízora u Ivany Švehlovej. Tá si k sebe nasťahovala Michala Bajzu. Záver zvučky patrí opäť obľúbeným Blichárovcom.


Z nového intra sa vytratili manažérka kliniky Betka či Filip Malý, ktorý rady kliniky už opustil a z deja by sa mal vytratiť. Podobný osud čaká Niku alias Kristínu Svarinskú. Okrem nich sa vo zvučke neobjavuje dvojica Angie a Karol, či barmanka v bare Marilyn Denisa alias Andrea Karnasová. Aj tentokrát vo zvučke chýba prvá z hlavných postáv v Paneláku Agáta, snáď sa sťahovaním do Nitry z deja úplne nevytratí.


Nová zvučka 7. série




Zvučka 5. a 6. série




Všetky články štvrtého Maratónu článkov nájdete tu!


Video: Joj.sk, TV JOJ, TVBOODA

1 komentár :

  1. Úžasné ako jedno video dokáže človeku zlepšiť náladu....ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...