Čítať viac >>

Osud malých Bajzovcov neistý, Miška sa vráti do Paneláku

Už dnes budeme svedkami krátkeho návratu Zuzany Bajzovej do Paneláku a čoskoro aj nešťastia, ktorú ju a jej manžela Aleša postihne. Lietadlo, ktorým sa vydajú na svadobnú cestu sa zrúti, prežije niekto?


Zatiaľ je isté, že postava Zuzany Bajzovej v Paneláku definitívne skončí. Po tom, čo ju v dnešnom dieli bude musieť zahrať iná herečka (Adriana Geričová), ako pôvodná Heňa Mičkovicová, sa dočká tragického konca. Budú na palube lietadla aj dvojičky Michala a Zuzany?


Najpravdepodobnejšia verzia, ktorú televízia potvrdila je, že malí Bajzovci na svadobnú cestu so Zuzanou a Milošom nepoletia, ostanú v Prahe kde študujú, pričom bývajú u Alešovej mamy. Takmer naisto sa do deja Paneláku nevrátia.


Namále dnes však bude mať obľúbená Miška, ktorú chce Zuzana zobrať na svadobnú cestu so sebou. Nakoniec ju Michal presvedčí, že je na taký dlhý let primalá a nechá ju u aktuálnej Michalovej partnerky Ivany. To postavu malej Mišky zachráni pred tragickým pádom lietadla a dokonca sa do seriálu vráti. Bude bývať spolu s Michalom u Ivany s malou Terezkou? Mišku by v 7. sérii mala hrať už nová malá herečka.


Foto: TV Joj

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...