Čítať viac >>

Mičkovicová alias Bajzová sa vracia! Alebo jej dablérka?

Bulvárne noviny a internetové stránky priniesli informáciu, že do deja by sa mala na chvíľu vrátiť aj zabudnutá Zuzana Bajzová (Henrieta Mičkovicová). Tá sa rozhodla minulý rok ukončiť svoju postavu v Paneláku a chcela sa viac venovať v rodine, neskôr sa objavila v konkurenčnom seriáli.


Henrieta Mičkovicová neúčinkovala v dennom seriáli Panelák už viac ako rok. Televízni diváci však na postavu Zuzany Bajzovej, ktorú tmavovláska stvárňovala, úplne nezabudli. Zrejme preto sa tvorcovia rozhodli, že ju aspoň na chvíľu zakomponujú do najnovších častí. Žiaľ, neuspeli, nakrúcania sa nechcela zúčastniť. Tím okolo scenáristu Andyho Krausa teda musel hľadať iné riešenie. Nakoniec sa rozhodli, že použijú dvojníčku. „Epizódnu úlohu Zuzany Bajzovej si v aktuálnej sérii Paneláku zahrá iná herečka,“ povedal pre Topky.sk hovorca televízie Joj, Jozef Gogola.


K situácií sa vyjadrila pre Topky aj Henrieta Už rok a pol tam nehrám, odišla som na svoju žiadosť, poznamenala. „Napriek tomu, že ma tvorcovia oslovili, k nejakým definitívnym záverom sme sa spoločne nedostali. Zrejme došlo k nejakému komunikačnému nedorozumeniu,“ a ešte dodala „Som rada, že to takto dopadlo a našli za mňa náhradu,“ uzavrela rozhovor pre bulvárny portál Mičkovicová.


Foto: Topky.sk

Zdroj: Topky.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...