Čítať viac >>

Kočeny v akcii, Oxana tiež! Bajza opäť mení bydlisko

Okolo Švehlovcov sa to v novej sérii vyjasní. Manželia ukončia svoj vzťah a obaja sa poberú k partnerom, ktorých už raz sklamali, alebo oni ich. Napriek tomu všetci dostanú druhú šancu.


Boli ste často na druhom u Švehlovcov? V 7. sérii sa vám zmení osud! Väčšinu postáv, ktoré sa objavovali oproti Jančovcom totiž čaká zmena. Po rozvode sa Ivana dá opäť dokopy s Michalom, ktorý už tento raz nebude mať problém s plnohodnotným vzťahom. Táto dvojica sa tak nebude stretávať len na kurze španielčiny, budú spolu bývať u Ivany. Postava Michala Bajzu sa tak opäť vracia natrvalo do priestorov Paneláku, kde sa pokúsi začleniť do rodiny s Ivanou a Terezkou.


Ivanu Švehlovú okrem veľkej zmeny vo vzťahoch čaká aj nová práca. Kočeny totiž opúšťajú priestory detskej poradne a z psychologičiek sa stanú kolegyne v ich vlastnej eventovej agentúre. Tú založili spoločne s manželom Julky, Maťom, a hneď v začiatkoch novej série zoženú na akciu súťažiaceho z nedávnej Superstar Thomasa Puskailera či hviezdu starších ročníkov Roba Kazíka.


Zmeny v podobe nového zamestnania sa dočká aj bývalý milenec Švehlovej, Mário. Ako nový čašník v bare Marilyn začne motať hlavu Angie, z čoho nebude nadšený Karol, ktorý sa pokúša obnoviť ich vzťah. Mário bude proti srsti aj iným postavám z Paneláku.


Aj Oxana, ktorá sa párkrát mihla v obývačke Švehlovcov, prežije dokonalý obrat a to vo vzťahu s Jakubom. To, po čom túžila, si konečne bude môcť užívať naplno, Jakub sa totiž po rozchode s Ivanou začne Oxane venovať a začnú spolu tvoriť pár. Ako bonus si konečne potykajú a pracovný či milenecký vzťah prerastie v partnerský. Nebude sa však Jakub opäť chcieť dostať do blízkosti svojej životnej lásky a skúsi kúpiť priestor na prízemí Paneláku? Už teraz je jasné, že Kubo to so svojou žiarlivosťou nebude mať ľahké, zaujímavé chvíle sa odohrajú počas jeho narodenín a dokonca sa v prvých dieloch konečne "prejaví ako ozajstný chlap"!


Všetky články štvrtého Maratónu článkov nájdete tu!


Foto: TV Joj

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...