Čítať viac >>

Čo prinesie štvrtý Maratón článkov? Tešiť sa môžte aj na reakciu Jojky na tureckú Šeherezádu!

Náš fan web aj túto sezónu Paneláku začne tradičným maratónom informácií. Štvrté pokračovanie Maratónu článkov prinesie zatiaľ najviac zaujímavostí spomedzi všetkých ročníkov, aj preto sme sa rozhodli rozšíriť jeho dĺžku z jedného dňa až na sedem!


A na čo všetko sa môžte v priebehu najbližšieho týždňa tešiť? Vďaka výbornej spolupráci s portálom MP3databáza.com a kanálom TVBOODA, sa môžte tešiť na najnovšie upútavky z dielne televízie Joj, ktoré sa aktuálne objavujú na jej obrazovkách.


Vďaka spolupráci s Jojkou (Katka veľká vďaka :)) sa pripravte na najväčší súhrn aktualít ohľadom 7. série. Spoločne sa dozvieme, kam sa posunuli a posunú osudy našich hrdinov, ktorí sa s priestormi Paneláku rozlúčia a ktorí naopak pribudnú a aké postavy sa dokonca do deja vrátia!


Každý deň vám okrem toho poodhalíme zákulisie a nové priestory či hrdinov prostredníctvom Fotky dňa, tešte sa hlavne na nové priestory u Masláka, rozvetvenú rodinu Jančovcov a ich príbuzných či prvé kšefty, ktoré vďaka svojej agentúre vybavujú "kočeny".


Aby toho nebolo málo, televízia Joj nám prezradila, ako sa postaví k výpravnej telenovele Tisíc a jedna noc, či chystá nejaké zmeny a aký má na ňu názor. A ako vnímajú v televízii slová trhovej jednotky, že je lídrom v pôvodnej tvorbe?


Sledujte náš fan web denne už od dnešného poludnia 8. februára a dozviete sa všetky novinky a zaujímavosti nielen ohľadom 7. série, ale aj očakávaného súboja medzi Panelákom a telenovelou Tisíc a jedna noc!

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...