Čítať viac >>

Prvé mená, ktoré končia v Paneláku!

Tak a je to tu! To, o čom sa toľko písalo v mnohých denníkoch - v Paneláku sa to "preriedi" sa stalo skutočnosťou a bulvárne informácie sa potvrdili. Potvrdil to aj samotný Andy Kraus.


Podľa Krausa skončia asi tri postavy. Zatiaľ je isté, že odíde Kristína Svarinská a tiež Marta Potančoková. Marta Potančoková má vraj ponuku, ktorá sa neodmieta, a tak príliš ľutovať nemusí. Vraj už nakrútila aj poslednú scénu. „Marta už nakrútila scénu, v ktorej sa lúči s kolegyňou Angie. Čiže ona už o svojom seriálovom odstavení vie,“ povedal Kraus. Mohli sme si aj všimnúť, že Kristína v poslednej dobe dostávala omnoho menej priestoru ako predtým a jej seriálový priateľ Robo Jakab naopak viac a čoraz častejšie sme ho mohli vidieť v dialógoch s Mirkou Partlovou. Žeby druhý pokus?


Podľa najnovších informácií v seriáli končí aj doktor Filip Malý, ktorého stvárňoval Peter Sklár. Jeho postava, však nekončí definitívne. Filip sa rozhodol odcestovať do Trnavy, kde si na istý čas chce oddýchnuť a prebrať si v hlave prehru, pretože mal chuť sa stať primárom kliniky.


Či ďalšie triedenie postáv bude pokračovať sa dozvieme už v najbližších epizódach. Sledujte Panelák a pozrite si, kto ďalší príde o miesto v seriáli.





Poznámka redakcie: článok pre vás pripravil nový redaktor Dávid, článok bol doplnený o najnovšie informácie. AdminPanelák


Foto: Topky.sk


1 komentár :

  1. Je škoda že Kristínka alias Nika končí.Bola nám veľmi sympatická a jej osobnosť sa v seriáli zaujímavo vyvíjala...Bolo zaujímavé sledovať ako sa vplyvom ľudí a okolností vôkol nej mení v "hyenu"...

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...