Čítať viac >>

Ondrej Kovaľ a Zuzana Norisová sú spolu nielen v Paneláku

Herec Ondrej Kovaľ, ktorý v seriáli stvárňuje Ďusiho v seriáli hrá zamilovaný párik s Katkou alias Zuzanou Norisovou. Okrem toho, že v Paneláku tvoria čerstvý zamilovaný párik, v skutočnosti patria taktiež medzi čerstvých zaľúbencov.


Ondrej sa pre denník Plus 1 deň vyjadril „Zuzka úlohu v Paneláku prijala, pretože sme spolu chceli tráviť viac času. Spojili sme teda príjemné s užitočným. Je mi veľmi sympatické, že to Zuzka prijala, no viem, že do Paneláka ju chceli už dávnejšie,“ prezradil zaľúbený Ondrej Kovaľ.


Zaujímavé je aj to, že na pľaci sa stretáva aj so svojou bývalou priateľkou Milenou Minichovou, ktorá v dennom seriáli Jojky hrá divácky obľúbenú postavičku Oxanu z Ukrajiny.


Pripravili sme pre vás novú anketu týkajúcu sa práve Ondreja Kovaľa a Zuzky Norisovej.


Foto: Plus 1 deň


7 komentárov :

  1. strasna norisova
    nic tak strasné, tupé a odporné ako je zuza norisová este v panelaku nebolo. strasna chudera, ktora nevie ani po cesky, ani po slovensky a znie stokrat horsie ako Ráková. hroza, hroza, hroza, mam chut kvoli nej panelak v momente prepnut. a morova je uz tiez pekne odporna. pan kraus, aspon trosku reality, niektore veci su uz príliš.....

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty moron! Zuzana Norisova je ta najkrajsia zena v panelaku!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. no Zuza Norisova je velmi pekna zena, ale ozaj by mohla s tym prizvukom nieco robit...Ci to je naschval, ze tak rozprava? Lebo ja nemam s herectvom nic spolocne, ale dovolim si tvrdit, ze mam stokrat lepsi prejav, ako ona....

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mne sa prave ten jej prizvuk vychodnarsko-madarsky lubi...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. zuzana je velmi pekná žena a hlavne je moja rodáčka z a MALACIEK, preto je držim palce

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj.Zuzka si stale Tá príjemná kočka,si krásny človek a stale Ti fandim.Pa.cmuky.

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...