Čítať viac >>

Herečky z Paneláka obsluhovali v kaviarni!

Ako sme vás informovali asi pred pol rokom značka televízie JOJ sa nebude spájať len s televíziou. Pomaličky sa ňou budú hrdiť aj kaviarne po celom Slovensku. Prvá Jojcafé kaviareň pribudla v bratislavskom nákupnom centre Aupark.


Televízia JOJ posledné týždne robí v JOJ café aj promo kampane, kde môžete stretnúť, resp. vás môžu obslúžiť aj herci alebo moderátori z televízie JOJ. V Joj café už obsluhovali herci zo seriálu Mafstory, moderátorky a redaktory Promi Novín či moderátori Krimi Novín. V Jojcafé sa objavili aj herečky zo seriálu Panelák: Mirka Partlová, Marta Potančoková a Andrea Karnasová, ktoré už majú skúsenosti s čašníctvom v seriálom bare a do štvorice pribudla Zuzana Vačková.


V ponuke kaviarne nájdete aj nápoje či dezerty spojené so seriálovými menami napríklad Čaj Emila Blichára, Prcov sen, Bajzov tip, Aliho dlhý večer, Švehlovej Iron Man, Red Rose Scarlet Balážikovej, Jahodový kokteil por. Karola Húrku, ale aj Imrove kapučínko alebo dezert v podobe Teplého čokoládového pokušenia Jany Nitschneiderovej, Puding s ovocím z Paneláku či Šomló halušky tety Márgit a podobne.


A ak máte aj vy chuť nechať sa obslúžiť niekým známym z obrazoviek TV JOJ, zavítajte do JOJ Cafe!


Foto: TV JOJ, Joj.sk


1 komentár :

  1. Ahoj, chcem sa spýtať ako často obsluhujú herci v tejto kaviarni? Ďakujem

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...