Čítať viac >>

Najväčší seriáloví sukničkári: Kordiak a Bajza!

Bulvárny denník Nový Čas vyhlásil Milana Kordiaka a Michalu Bajzu za najväčších seriálových sukničkárov. Vystriedali v seriáli už niekoľko žien a zároveň patria medzi také typy mužov, ktorí nikdy nemajú poriadne doriešené minulé lásky a nedokážu odolať novým pokušeniam.


MILAN KORDIAK a jeho úlovky:

Agáta (Viki Ráková) Milanovmu zvádzaniu dlho odolávala, ale napokon ju presvedčil, že sa do nej skutočne zamiloval. Vzťah im však dlho nevydržal.


S exmanželkou Danielou (Karin Haydu) je síce rozvedený, ale v prípade, že jej skrachuje vzťah, alebo má problémy, objaví sa pred jeho dverami.


Lucia (Helena Krajčiová) je žena, ktorú konečne nemusel zachraňovať a bola mu rovnocennou partnerkou. Keď to však začalo byť medzi nimi vážne, uvedomili si, že im to viac fungovalo ako kamarátom.


Ria (Veronika Paulovičová) prežila s Milanom románik ešte pred Agátou a nakrátko sa dali dokopy aj po ich rozchode. Dlho však spolu nevydržali.


Martinka (Zuzana Skopálová) - tvrdá obchodníčka, ktorá má Milana úplne v hrsti. Dala si podmienku - budú mať vzťah a spávať spolu a ona ho za to neudá finančnej polícii.


Angie (Mirka Partlová) - kedysi spolu strávili noc, no ona mu nevedela odolať. Po rozvode s Karolom Mázikom sa rozhodla mať svadbu s Milanom, no ich vzťah sa komplikuje a svadba sa neuskutočnila kvôli Milanovým podvodom a ten sa musel ukryť v Argentíne.


Natália (Marta Potančoková) - v bare potreboval zapiť žiaľ a Angie ich pristihla pri bozku, zvedenie ho aj nová čašníčka?



MICHAL BAJZA a jeho úlovky:

Sestrička Michaela (Zuzana Moravcová) vyštartovala po Michalovi, hoci vedela, že je ženatý a má deti. Snažila sa tak dlho, až Michal po hádke s manželkou skončil v jej posteli. Po čase mu oznámila, že je tehotná. Michaela zomrela pri autonehode.


S vydatou sestričkou Petrou (Lucie Vondráčková) z nemocnice v Brne nikdy nemal pomer, ale ak by si nezačal s Ivanou Švehlovou, možno by sa ich vzťah vyvinul inak.


Ivana (Diana Mórová). Nikomu by ani nenapadlo, že vystresovaný otec rodiny by si mohol začať s povýšeneckou manželkou jeho najlepšieho priateľa. Vyspali sa spolu a dokonca premýšľali o spoločnom živote.


Ďalšia sestrička Mária (Adela Mojžišová) do zbierky. Bolo to však skôr jednostranné a okúzlená bola len mladá dievčina.


Nina (Elena Podzámska) - Michalova exmanželka, bývalá alkoholička a matka jeho syna. Znova sa spolu vyspia, ale Michalovi o vzťah s ňou nejde.


Zuzana (Henrieta Mičkovicová) - Michalova manželka. Vzali sa dvakrát a majú spolu tri deti. Michal Zuzanu, ktorá bola v tom čase niekoľko rokov na materskej, podviedol so sestričkou.


Silvinka (Kristína Turjanová) - ďalšia sestrička, s ktorou mal malý románik, neskôr zistil, že to nie je preňho to pravé orechové.


Betka (Alžbeta Stanková) - ich vzťah sa len môže začať, sú tam jemné náznaky.


Foto: Nový Čas


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...