Čítať viac >>

"Kapor na torte" neodsunie Panelák na iný čas!

Mnohí ste sa pýtali či už prostredníctvom e-mailu, v chate alebo na Facebooku či pôjde Panelák v tradičnom čase o 20:15, kvôli novej kuchárskej show, pretože sa v bulvárnych médiách objavili rôzne informácie. Týmto článkom by sme chceli vyvrátiť bulvárne správy a všetko upraviť na správnu mieru.


"Môžem potvrdiť, že TV JOJ a TV Prima pripravujú československú kuchársku šou a nečakanú kombináciu celebrít," povedal hovorca JOJ-ky Jozef Gogola. Kontroverzná kuchárska reality show sa však bude vysielať v 35. týždni (od 30. augusta do 3. septembra). Ako prví sme vás informovali, že Panelák sa na televízne obrazovky vráti 6. septembra o 20:15, nič sa na tom nemení, je to potvrdené aj v upútavke aj v programových plánoch na 36. týždeň. Kapor na torte, tak Panelák nevytlačí, Jojka ho odvysiela v týždni, v ktorom sa obľúbený denný seriál ešte nemal vysielať.


Váš obľúbený seriál žiadna reality show z tradičného vysielacieho času neodsunie. Týždeň pred Panelákom sa tak môžete zabaviť na netradičnej československej kuchárskej show s kontroverznými známymi osobami ako napr. Dolly Buster, Nora Mojsejová, Eva Máziková, Iveta Bartošová, Zuzana Belehorcová s manželom Vlastom Hájkom či českou Paris Hilton Agáta Hanychovou. Podľa bulvárnych informácií o zábavu nebude núdza ;).


Kapor na torte: najlepšia kuchárska československá show


Foto: vysielanie TV JOJ

Video: vysielanie TV JOJ, TVBOODA


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...