Čítať viac >>

Festival na Domaši: Hromadné spievanie Lavín!

TV JOJ, ako exkluzívny mediálny partner letných hudobných festivalov Orange JOJ Music Summer, sa uplynulý víkend (9. – 10. 7. 2010) zúčastnila na prvom z festivalov na Domaši, mala tam špeciálny stan TV JOJ - JOJ ARÉNA, ktorý poskytoval pohodlie a osvieženie formou vysielania najobľúbenejších jojkárskych seriálov a prítomnosťou tvárí TV JOJ.


O skvelú náladu a pohodu sa po oba dni pre takmer 10 tisíc návštevníkov starali napríklad Desmod, Zuzana Smatanová, IMT Smile, No Name, OSB, Peter Nagy, Horkýže Slíze, Hex, Massriot, Robo Mikla a ďalší, ale nechýbali ani ďalšie atrakcie.


V piatok sa pokúsila skupina Desmod o rekord v počte spievajúcich známeho hitu spojeného s TV JOJ – Lavíny, úvodnej piesne seriálu Panelák. Takmer 10 tisíc spievajúcich rekord síce neprekonalo (ten doterajší má hodnotu 13 tisíc spievajúcich), ale aj tak sa postaralo o skvelú atmosféru. Na festivale mala úspech aj tanečná skupina Old School Brothers, ktorá prišla na Domašu podporiť pripravovaný projekt TV JOJ a TV Prima Česko Slovensko má talent. Svoj talent mohli predviesť aj návštevníci festivalu na špeciálnom Talent stage.


Najbližší festival Orange JOJ Music Summer aj s JOJ Arénou a Talent stagom sa uskutoční 23. – 24. júla v Ružinej. V auguste sa populárny letný hudobný festival presunie najskôr na Duchonku (6. – 7. 8. 2010) a na záver leta na Oravu (21. – 22. 8. 2010).


Foto: TV JOJ, Joj.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...