Čítať viac >>

Už zajtra celodňová dávka článkov o Paneláku. O čom budú?

Už len pár hodín nás delí od finálovej časti 5. série a my už tradične deň po nej spustíme Maratón článkov o všetkom čo o Paneláku chcete vedieť.


Záver série so sebou už tradične prináša aj množstvo článkov nielen o končiacej sa sérii, ale hlavne o tom, čo bude ďalej. Všetky známe fakty o vašom najobľúbenejšom seriáli nájdete na jednom mieste už zajtra.


Záver 5. série spolu s videom a jej zhodnotenie či splnil očakávania. Tak bude vyzerať úvod Maratónu. Aj vaše názory sa rôznili, písať ich môžete aj na našom fóre či chate naďalej.


Niekoľko vecí ostáva nejasných, odíde Angie? Naozaj sa Kordiak vráti aj na obrazovku, alebo len do deja na diaľku? Urovná sa nenávisť medzi Bajzom a Švehlovcami? Koho najnovšie bude baliť Švehlová?


To nie je ani zďaleka všetko, pokračovať budeme rodinou Jančovcov, Dušanovi sa totiž opäť zapáči Patrikova frajerka, Blichárovci zažijú hlavne pre Janku nepríjemný šok a podrobne si predstavíme novú barmanku v Paneláku.


Nezabudneme ani na zábavné videá, tancujúceho Imra či popletené jazyky hercov pri natáčaní. Takisto sa budeme venovať letnej štruktúre nášho fan webu a bude sa na čo tešiť.


Ani to však nie je všetko, viac zatiaľ neprezradíme :) Určite si zajtra nezabudnite klikať na náš fan web, pretože už od 9:00 budú pre vás pripravené desiatky informácií v treťom Maratóne článkov. Tešíme sa na vás :)


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...