Čítať viac >>

Veľkonočné sviatky a tradície u niektorých hercov z Paneláka...

Ako trávia veľkonočné sviatky niektorí herci z obľúbeného Paneláka zisťovali denník Plus 1 deň.


Viki Ráková alias Agáta Fodrászová, nemá tieto sviatky príliš v láske. Keďže tradície nepustia, ako malé dievčatko čakala svojich kúpačov spolu s mamkou, kým jej brat s otcom šibali mimo domu. „Zo začiatku sme vajíčka pre kúpačov maľovali, ale časom sme prešli na čokoládové zajace a sladkosti. Peniažky sme dávali hlavne mladým, ktorí sa pretekali, kto koľko nazbieral,“ povedala ore denník Plus 1 deň Viki. Medzičasom však herečka vyrástla a vopred mala jasno v tom, že na Veľkú noc už doma nebude a radšej vyrazí do prírody. „Vlani sme boli v Prahe, tento rok čakáme na návštevu našich kamarátov z Košíc a pôjdeme niekam spolu. Možno vycestujeme do Viedne,“ prezradila bulvárnemu denníku svoje tohtoročné plány.


Hana Gregorová bude na Veľkonočný pondelok zaneprázdnená vďaka porotcovaniu v Showdance, no aj tak na ňu nezabudne manžel Radek Brzobohatý (77). „Vždy ma vyšibe, ale len symbolicky. No zato korbáčom, ktorý si vlastnoručne vyrába z ôsmich prútov. Doma máme ozdoby, vajíčka povešané na konárikoch, ktoré však nemaľujem. Na stole nikdy nesmie chýbať šunka a chren,“ zalizla sa Hana. V detstve ju šibači veľmi hnevali, keďže im dala výslužku a oni ju vždy do nitky vyoblievali. Gregorová im zvykla dať peniaze aj vajíčka. „Dodnes im neviem odpustiť, že sme vždy od tých voňaviek strašne smrdeli,“ zasmiala sa na záver.


O tom, kde a ako prežije sviatky plné vody, má vopred jasné seriálový Kubko - Vladimír Kobielsky. Ten bude mať tento rok povinnú jazdu s päťročným synom Kristiánom. „Tento rok mi Veľkú noc naruší Showdance, takže to ako sviatky vnímať až tak veľmi nebudem. No určite vyšibem svoju manželku Alenku i dcéru Kláriku. Pôjdem aj do ulíc so synom, no ku komu pôjdeme, bude rozhodne určovať on,“ dodal pre denník so smiechom herec.


Herec Janko Koleník, známy pod prezývkou Maslák, má vo zvyku počas veľkonočných sviatkov navštíviť svoju rodinu v Banskej Bystrici, no kvôli nešťastnému zraneniu nohy ešte nevie, ako to bude tento rok. „Ja už vlastne ani nekúpem, skôr navoniam ženy v mojej blízkosti. Vôňa nie je originálne veľkonočná, pretože používam svoj parfum, ktorý aktuálne mám. Keď som bol dieťa, tak som chodil kúpať staré mamy a v mojej ruke nechýbala klasická igelitka, kde boli sladkosti a peniaze,“ prezradil pre denník Plus 1 deň charizmatický herec. Ako študent raz prežil tieto sviatky v Rusku, kde vtedy vykúpal české študentky, ktoré neohúril tradičnou riekankou, pretože si na ňu nevedel za svet spomenúť.


Zdroj: Plus 1 deň

Foto: Pluska.sk, Plus 1 deň


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...