Čítať viac >>

Panelák predbehol Ordináciu!

Na našom fan webe o Paneláku vás informujeme aj o sledovanosti, to že sa Paneláku na televíznom trhu darí, to už viete. Je tu s nami 5. sérií a v priebehu dvoch rokov si našiel stabilnú divácku základňu.


Prednedávnom sme vás informovali aj o tom, že pondelky a piatky býva pravidelným lídrom na trhu a dokonca obľúbený denný seriál porazil aj Modré z neba (11. marca 2010). Včera sa Paneláku podarilo ďalšie veľké víťazstvo, keď si trúfol poraziť Ordináciu v ružovej záhrade. Včerajšia epizóda (6. apríla 2010) získala 29,7%-ný podiel, prvá časť Ordinácie dosiahla podiel 29,6%. V čase vysielania denného seriálu bola Jojka vďaka Paneláku jednotkou na trhu.


Pripomenieme ešte fakt, že seriál Panelák mal pri druhej sérií v septembri 2008 s Ordináciou problémy, Jojka sa musela s denným seriálom začať Ordinácii vyhýbať. Druhá a tretia séria sa tak v tieto dni vysielala po 21:20. September 2009 s nástupom Odsúdených znamenal pre Panelák reparát, ktorý tentokrát vyšiel. Jeho podiely aj v utorky a štvrtky o 20:15 nezvykli podliezať priemer Jojky. Seriál vyspel a dokáže po dvoch rokoch ohroziť seriálovú stálicu Markízy.


Foto: TV JOJ, Joj.sk

Zdroj sledovanosti: tlačová správa TV JOJ


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...