Čítať viac >>

Panelák o týždeň: pohreb, vyhadzov Silvie a žiadosť o rozvod

Panelák si dennodenne získava stabilných divákov a dejové línie seriálu nás všetkých pripútajú k obrazovkám aj o týždeň. Na čo sa môžme tešiť?


Milan zistí kto preňho a pre Angie pripravil v posledných týždňoch krušné chvíle. Martinka sa zjavne len tak nevzdáva a rozhodne Milanovi život neuľahčí. Imro sa nevie zbaviť jeho svokry, ktorá ho neustále kritizuje, nájde pomoc? Silvia si narobí v sanatóriu problémy, vďaka ktorým jej hrozí vyhadzov. O jej zotrvaní v nemocnici sa bude hlasovať.


Problémy si narobia aj tri kamarátky Barča, Zdenka a Nika, dôjde u nich k nešťastiu. Bude mať názov stredajšej časti "Pohreb" súvis s ich nešťastím? Pokoj im nedá ani Patrik, na ktorého tlačí otec, aby byt na treťom opustili.


Ani u Švehlovcov nebude nič v poriadku. Po tom, čo Ivana odíde z bytu aj s Terezkou, chce na ňu podať Jarmilka trestné oznámenie za únos dieťaťa, Jakub chce zas podať žiadosť o rozvod. Mamička ho však upozorňuje na dôsledky jeho rozhodnutia.


Panelák si tento týždeň v cieľovke 12-54 pripísal dva cenné skalpy. V utorok porazil "kráľovnú seriálov" so sledovanosťou 11,5% a podielom 29,7% a v stredu "kvalitné, neopakovateľné a jedinečné príbehy" Modrého z neba s číslami 11,6% a 31,6%-ným podielom. Paneláku zároveň od 20:45 do 21:15 konkurovali v oba dni štvrťfinálové súboje Ligy majstrov, ktoré najmä v stredu oslabili konkurenciu.


Foto: TV JOJ, Joj.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...