Čítať viac >>

Máte chuť na Blichárov čaj alebo ovocný puding z Paneláku?

Značka televízie JOJ sa nebude spájať len s televíziou. Pomaličky sa ňou budú hrdiť aj kaviarne po celom Slovensku. Prvá Jojcafé kaviareň pribudla v bratislavskom nákupnom centre Aupark.


Kaviareň je zariadená bielo-červeným vybavením, typické pre Jojku, v strede sa nachádza stage-bar s VIP miestom. Nájdete tu aj televízory, plagáty s jej značkami a tvárami. Za barom sa nachádza nefajčiarska časť susediaca s detskou herňou.


V ponuke kaviarne nájdete aj nápoje či dezerty spojené so seriálovými menami napríklad Čaj Emila Blichára, Prcov sen, Bajzov tip, Aliho dlhý večer, Švehlovej Iron Man, Red Rose Scarlet Balážikovej, Jahodový kokteil por. Karola Húrku, ale aj Imrove kapučínko alebo dezert v podobe Teplého čokoládového pokušenia Jany Nitschneiderovej, Puding s ovocím z Paneláku či Šomló halušky tety Márgit a podobne.


Kaviareň slávnostne zrnkami kávy pokrstili redaktorky z Promi Novín a herci Peter Batthyány s Jankom Kronerom z Profesionálov. „Cieľom Jojcafe je etablovať značku JOJ na trhu mimo oblasť televízie a podporiť imidž televíznej stanice ako dynamickej, modernej a viditeľne inej televízie, ktorá nemá problém prekračovať hranice svojho core biznisu. Tento pilotný projekt je jedným z plánovaných, na seba nadväzujúcich krokov marketingovej stratégie televízie,“ uviedol v tlačovej správe marketingový riaditeľ TV JOJ Roman Neuschl. Prvú licenciu Jojcafe získal prevádzkovateľ kaviarne v bratislavskom Auparku. Ďalšie licencie sú v jednaní. Televízia si od kaviarne v nákupnom centre nesúcej jej značku sľubuje živý a bezprostredný kontakt s ľuďmi, v priestore, kde chodia nakupovať, oddychovať, stretávať sa a zabávať.


Foto: tvcentrum.cz


4 komentáre :

  1. Pekne. By ma zaujimalo, kto vam zabezpecil kvetinky.. Tie cervene kvietky ale dlho nevydrzia :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. je to dobry nápad,už sa na to teším ked prídem do BRATISLAVY

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vyborny napad.... su tam aj stripterky???

    OdpovedaťOdstrániť
  4. neviete mi niekto poradit-kde najdem tu kaviaren kde sa nataca panelak?

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...