Čítať viac >>

Showdancers 7.: Kristína Svarinská

Mladá krv a najmladšia tanečníčka v Showdance bude chcieť prekvapiť nielen svojimi tanečnými kreáciami, ale aj svojou povahou. Kristína Svarinská, divákom známa ako milá a nápomocná Nika zo IV. série Paneláka, v novej V. sérii jej diváci väčšinou dávajú prívlastok mrcha.


Tréningy: Tancuje naplno, no neverí si

Už na prvých tréningoch prekvapila, že tancovať vie a choreografie nacvičuje s plným nasadením, no vraj má až príliš nízke sebavedomia, čo sa týka tanca. Napriek tomu, že Kristína si myslí, že tanec jej zo dňa na deň ide horšie a horšie, tanečníci, ktorí jej pomáhajú hovoria pravý opak.


Šance v Showdance: 85%

Mladá herečka, ktorej Jojka dala príležitosť zahrať si v Paneláku a neskôr na základe pozitívnych ohlasov aj v Keby bolo keby, môže využiť jedinečnú šancu získať si na svoju stranu ďalšiu pozitívnu publicitu. V súťaži to na začiatku možno nebude mať ľahké, keďže teraz ju mnohí vnímajú v negatívnom svetle, môže však ukázať, že taká naozaj nie je a rozhodujúci bude tak či tak tanec, kde určite očarí zaujímavými tanečnými a modernými kúskami.


Upútavka: ...

Keďže Kristína sa nemohla zrejme zúčastniť natáčania upútavok, jej ako jedinej tanec v upútavkách nenájdeme. JOJka sa však snaží jej účinkovanie v show podporiť Webmasterom špeciál, ktorý sa vysielal v pondelok, snaží sa ju podporiť aj na jojkárskom webe, kde jej venovala už štvrtý článok, ďalej jarnými jinglami či krstením vozňa Showdance. Viac sa dočítate ->tu<-


Info a hodnotenie: Joj.sk, Eurotelevízia

Viac o Showdance sa dozviete: showdanceblog.blogspot.com


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...