Čítať viac >>

Koleník je zranený, ohrozené natáčanie Paneláka i Showdance

Obľúbený herec Ján Koleník, predstaviteľ Masláka v Paneláku alebo Igora v Keby bolo keby, má v týchto dňoch hlavu v smútku. Počas víkendu mal v divadle vážny úraz dolnej končatiny, ktorú mu museli dať do sadry a na niekoľko týždňov je vyradený zo všetkých svojich pracovných aktivít, nakrúcanie Paneláka sa muselo odložiť.


Úraz sa mu stal počas predstavenia v Slovenskom národnom divadle a ešte v ten večer skončil v nemocnici. Predstavenie síce s obrovskými bolesťami odohral a diváci si nič nevšimli, ale po predstavení musel ihneď vyhľadať lekársku pomoc, výsledkom je, že noha skončila v sadre.


Ako informuje webová stránka TV JOJ "Správa o Koleníkovom úraze totiž nabúrala plán nakrúcania a to dosť podstatne. V pondelok museli zrušiť výrobu šiestich obrazov, v ktorých mal Janko hrať", ďalšie nakrúcanie častí s predstaviteľom Masláka je tiež otázne pretože Koleník by mal mať nohu v pokoji, kvôli zrazeniu musel stopnúť aj všetky divadelné predstavenia.


Ján Koleník pre Promi Noviny prezradil, že čas hojenie je približne 4 až 6 týždňov a kvôli tomu nebude môcť účinkovať v Showdance. Bulvárne noviny, ale i portál Jojky, nehovoria o definitívnom konci Koleníka v Showdance, informujú o ohrozenom štarte a nad jeho účasťou v tanečnom projekte, ktorý štartuje 29. marca, visí obrovský otáznik. Uvidíme...


Jankovi Koleníkovi prajeme hlavne skoré uzdravenie, skorý návrat na divadelné dosky a účinkovanie v Paneláku!


Foto: TV JOJ, Joj.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...