Čítať viac >>

Adela Mojžišová, seriálová Mária, čaká bábätko!

Ako sme vás už informovali, jedna z herečiek z Paneláka čaká bábätko. Na tlačovej konfrencii k jarnej jojkárskej sezóne túto informáciu prezradil Andy Kraus. Meno herečky a ďalšie podrobnosti neprezradil, týmto oznámením spôsobil poriadny rozruch. Okamžite sa začalo špekulovať, ktorá z adeptiek prichádza do úvahy, bulvárne denníky i bulvárne webové stránky začali spomínať takmer všetky mená "panelákových herečiek".


Ako prvú sa novinári rozhodli tipnúť Viki Rákovú, predstaviteľku Agáty Fodrászovej, neskôr sa zamerali na Mirku Partlovú alias Angie, ďalšou v poradí bola Helena Krajčiová, neskôr sa začalo hovoriť aj o Daniele Mackovičovej či Diane Mórovej alias Ivane Švehlovej. V posledných dňoch bolo najviac skloňovaným menom Betky Stankovej a posledné informácie hovorili o Zuzke Haasovej, predstaviteľky Soni Jančovej.


Dnes je všetko úplne inak a všetky dohady a tipy bulvárnych novinárov neboli správne. V dnešnom vydaní denníka Plus 1 deň, herečka Adela Mojžišová, ktorá stvárňuje v Paneláku milú a príjemnú sestričku Máriu, otvorene priznala, že čaká bábätko.


Andy Kraus prezradil ako sa bude dej danej postavy vyvíjať ďalej: "Teší ma, že reálne tehotenstvo môžeme zakomponovať do deja". Už teraz sa môžeme tešiť ako tehotenstvo ovplyvní dej okolo primára Bajzu a ako zareaguje Máriin seriálový otec, "strýko", doktor Fábry.


Foto: Pluska.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...