Čítať viac >>

Oslavujeme: 2. narodeniny fan webu Panelák!

Včera sme vás informovali v súhrnnom článku o novinkách v piatej sérii Paneláka, že 1. február je nielen deň štartu piatej série obľúbeného denného seriálu, ale aj dňom 2. NARODENÍN fan webu PANELÁK.



Fan web o Paneláku bol oficiálne spustený presne 1. februára 2008, počas jeho dvojročnej histórie sme pre vás pripravili takmer 600 článkov, v ktorých ste sa mohli dozvedieť zaujímavosti, novinky, pikošky o vašom seriáli alebo o "panelákových hercoch".


Počas dvoch rokov existencie blogu ste nás navštívili 157 100-krát a počet zobrazení stránky dosiahol 305 068 klikov.
Najvyšší počet zobrazení počas dvoch rokov:
17 689 - december/rok 2009; 15 938 - apríl/rok 2008.
Najvyšší počet unikátnych návštev počas dvoch rokov:
rok 2009 - 22. 12. 2009 - 648 návštevníkov; rok 2008 - 7. 10. 2008 - 620 návštevníkov.


Na blog sa prišli pozrieť návštevníci zo 79 krajín sveta. Niektorí návštevníci sa dostávajú na blog pomocou vyhľadávačov, do ktorých píšu kľúčové slová. V databáze je uložených už viac 11 000 rôznych výrazov a medzi nimi sa objavia aj zaujímavé a zábavné výrazy (napr. Švehlovej ujetá kolegyňa, Panelák Božidara Turzonová a jej kostýmy, Kedy sa Imro pocikal, nahá Hanka Gregorová, Karin Hajdu a jej holý zadok, Agáta milujem ťa, Čo ma čaká po operácii kŕčových žíl).


Pri príležitosti druhých narodenín blogu a spustenia novej piatej série, sme pre vás pripravili vynovený dizajn, ktorý celý navrhol a zrealizoval admin MIŠO. Hlavička blogu sa vám počas dňa bude meniť štyrikrát - ráno sa na vás budú usmievať ešte mierne zubaté slnečné lúče, cez deň sa celý blog rozsvieti vďaka usmiatemu slniečku, v podvečer uvidíme západ slnka a večer sa blog oblečie do nočného kostýmu.


Na záver by sme vám chceli povedať, že Vám patrí jedno obrovské ĎAKUJEM! Len vďaka Vám fan web o Paneláku naďalej pokračuje a teší nás, že nám prejavujete svoju priazeň a podporu. Dúfame, že Paneláku a neoficiálnemu webu o Paneláku zostanete verní aj naďalej...


Najkrajším včerajším darčekom od vás, v deň narodenín fan webu, bol nový rekord! Včerajší deň, 1. február 2010, priniesol v počte unikátnych návštev rekordné číslo 680, počet zobrazení stránky sa zastavilo na čísle 1943.


Ďakujeme, že ste dennodenne s nami ;)

Vaši ADMINI


Foto: TV JOJ, Joj.sk


1 komentár :

  1. mnooo zbožnujemmm panelákkk hrá tam moja teta diana morovaaa ja som jej neterrr ninkaaaa milujemmm panelákk je srandovný a haluznýýýýý velmiiii mám rada panelááákkkk pozdravujem všetkých hercov najma Jána koliníkaaa

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...