Čítať viac >>

Ktorej herečke sa zväčšuje bruško?

Na tlačovej konfrencii k jarnej jojkárskej sezóna, okrem noviniek, ktoré diváci uvidia v Paneláku, Andy Kraus prezradil, že jedna z herečiek je tehotná, meno herečky a ďalšie podrobnosti neprezradil. Týmto oznámením spôsobil poriadny rozruch. Okamžite sa začalo špekulovať, ktorá z adeptiek prichádza do úvahy, bulvárne denníky i bulvárne webové stránky začali spomínať takmer všetky mená "panelákových herečiek".


Ako prvú sa novinári rozhodli tipnúť Viki Rákovú, predstaviteľku Agáty Fodrászovej, neskôr sa zamerali na Mirku Partlovú alias Angie, dokonca jeden bulvárny denník určil 80% na tehotenstvo pre Helenu Krajčiovú. Neskôr začali novinári hovoriť aj o Daniele Mackovičovej, predstaviteľky Angeliky či Diany Mórovej alias Ivany Švehlovej.


V týchto dňoch je najviac skloňovaním menom Betky Stankovej, ktorá momentálne hrá v Paneláku manažérku Betku v súkromnom sanatóriu M-klinik.


Na záver tlačovej konferencie Andy Kraus prezradil ako sa bude dej danej postavy vyvíjať ďalej:"Teší ma, že reálne tehotenstvo môžeme zakomponovať do deja". Ktorá z herečiek je naozaj tehotná sa zrejme dozvieme až keď sa z jednej z nich začne zaobaľovať bruško :), pretože herečky aj scenárista Andy Kraus zatiaľ mlčia.


Čo si myslíte vy? Svoj názor môžete vyjadriť v novej ankete (nachádza sa vpravo pod chatom).


Foto: Predporodnapriprava.sk


1 komentár :

Vaše otázky, nápady, pripomienky...