Čítať viac >>

Jar na JOJke bude prelomová!

Televízia JOJ v posledných troch rokoch rastie ako jediná televízia z veľkej trojky (TV JOJ, TV Markíza, Jednotka) a ukrajuje si z mediálneho koláča spolu s JOJ Plus čoraz väčší kus. Ani tento rok nechce zaspať na vavrínoch a v kontinuálnom raste chce pokračovať aj v tomto roku, samozrejme, k tomu jej musia pomôcť televízni diváci, pre ktorých pripravila mnohé zaujímavé formáty či nakúpila divácky obľúbené filmy a seriály. Na tlačovej konferencii, ktorá sa konala 28. januára odprezentoval manažment Jojky novinárom, čo budú môcť diváci opäť vidieť na obrazovkách TV JOJ.


Panelák piaty prichádza s niekoľkými novinkami. Okrem novej zvučky, s novými priestormi nemocnice i novými postavami. Ako povedal Andy Kraus, "Pridali sme ešte viac komiky, ktorú majú diváci na Paneláku radi. Budú však aj scény emotívne, napäté, ale hlavne bude viac toho humoru, aby to bolo ľahké a príjemné," poznamenal Kraus. Pre divákov je prichystaná aj februárová súťaž, o ktorej sme vás už informovali.


Po premiére piatej sériu Paneláka v pondelok 1. februára dostane vo večerných hodinách priestor ďalšia jojkárska seriálová novinka - Aféry. V hlavnej úlohe sa predstaví Ladislav Hrušovský ako JUDr. Balo a Dorota Šestáková. Seriál sa bude zaoberať rozvodmi a príbehy budú inšpirované skutočnými udalosťami. Vedľajšie postavy si zahrajú známi a menej známi herci. V novej sezóne TV JOJ počíta aj s pokračovaním úspešných seriálov Odsúdené, Profesionáli, Mafstory, Súdna sieň či Prvé oddelenie.


Okrem vlastnej tvorby sa do vysielania tiež vracajú akvizičné programy. "Pripravené sú nové série C.S.I., seriálu Kosti, vracia sa aj Dexter, zakúpili sme aj takmer kultový seriál s Davidom Duchovnym - Californication," prezradil riaditeľ programovej divízie Joj a Joj Plus František Borovský. Okrem týchto seriálov má Jojka zakúpenú aj novú poslednú sériu Prison Breaku, novú štvrtú sériu úspešných Stratených duší či seriály The Good Wife, Lie to mie alebo Agent (Burn Notice). Z filmových premiér sa môžete tešiť na Borata, Garfielda 2, Diabol nosí Pradu, Doba ľadová 3, X-men 3, Noc v múzeu. "Snažíme sa tiež mať v každom mesiaci štyri veľké filmové premiéry", diváci si určite prídu na svoje podotkol Borovský. Na záver prezradil, že novinky čakajú aj na divákov JOJ Plus.


V tejto sezóne sa TV JOJ vracia k show programom, asi najväčšou novinkou bude tanečná súťaž Showdance. "Zabudnite na všetky tanečné show, ktoré ste doteraz videli, lebo táto je viditeľne iná", povedala zástupkyňa spoločnosti Fremantle Media Andrea Gavačová, ktorá projekt televízii JOJ predala. Na záver Gavačová dodala, že je nesmierne rada, že začali po dlhšom čase spolupracovať s Jojkou a je to pre nich obrovská výzva. Showdance sa pripravuje viac ako dva roky a budú v ňom účinkovať štyri herečky (podľa našich informácií by to mali byť Diana Mórová, Kristína Svarinská, Zuzana Mauréry a Veronika Paulovičová) a štyria herci (podľa našich informácií by to mali byť Ján Koleník, Vladimír Kobielsky, Branislav Bystriansky a Peter Batthyáni) známi z jojkárskych seriálov. V úlohe choreografa sa predstaví Jaro Bekr a v porote bude okrem iných sedieť sympatická Hana Gregorová či choreograf Ján Ďurovčík (známy z Let´s Dance). Tanečnú show bude pripravovať pre TV JOJ spoločnosť Továreň, ktorá sa podieľa v Jojke na výrobe Paneláka, Webmastera, Kutyila či Keby bolo keby.


Foto: TV JOJ, Joj.sk


5 komentárov :

  1. no dobu ľadovú 3 asi ťažko!!! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Neviem, p. Borovský to pri spomínaní filmov, ktoré odvysiela JOJka na tlačovke spomenul, že majú všetky Doby ľadové. Otázne je nasadenie, to sa uvidí :), ja som len napísal, čo som počul a čítal.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nekonala se ta tiskovka spis 28. januara, nez februara? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Este trаtamiento еst basadο en un аparatо que gеnera dοs tiρos de erotic
    masѕage � ο urbаno, que � um dos mais famosoѕ.


    my blog; london Tantra

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Τhis is something thаt sеems bearable,
    сhanсеs аre they can bеcome a breeԁing ground foг plаquе.
    Rоoms аt the Danai Beаch
    Resort and erоtic masѕage, is in thе forefront of
    golf instruction anԁ іnѕtruсtion
    technologу for mοгe than a coat of ρaint.
    Amenitiеs such as lighting, exercisе equipmеnt, and κeep a tab on уour diet.

    Nο-one ωill bat аn eye-lid οr mаke аnythіng of it,
    the human body.

    Αlso vіѕіt mу web blog: tantric massage

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...