Čítať viac >>

Vianočný Maratón článkov priniesol Panelák blogu rekord!

V poradí druhý Maratón článkov pripravil pre vás, čitateľov, prekvapenie v podobe množstva článkov o vašom obľúbenom Paneláku a pre nás, adminov, prekvapenie v podobe rekordnej návštevnosti.


Zdá sa, že Maratón článkov ste si obľúbili a po prvom Maratóne ste už vedeli, čo môžete od nás očakávať. Nárast návštevnosti oproti septembrovému Maratónu, ktorý sme takisto prezentovali v utorok, je takmer 800 zhliadnutí stránky. Prvý Maratón priniesol vyššie čísla skôr v stredu, kedy ste si na náš blog klikli až 1 121 krát. Za utorok a stredu (1. a 2. septembra 2009) tak návštevnosť dosiahla rekordných 2 013 zobrazení.


Druhý, vianočný, Maratón článkov z utorka, 22.12.2009, priniesol rekord nielen v počte zobrazení stránky, ale aj unikátnych užívateľov. V predposledný decembrový utorok ste si na náš blog klikli rekordne 1 674 krát. Ani deň po Maratóne, v stredu, sa na návštevnosti neodrazil prázdninový čas a cestovanie za rodinou, dôkazom je 663 zobrazení stránky. Za utorok a stredu (22. a 23. decembra 2009) tak Vianočný Maratón článkov priniesol 2 337 zobrazení stránky, čo je oproti prvému Maratónu nárast o 300 zobrazení.


Najväčší rekord však Vianočný Maratón priniesol v počte unikátnych návštev, ktoré za utorok, 22. decembra 2009, dosiahli rekordné číslo 648.


Chceme sa vám poďakovať za vašu priazeň, a tak sme pre vás pripravili malé silvestrovské prekvapenie, ktoré si budete môcť prečítať už tento štvrtok :) Ďakujeme


Zdroj zobrazení stránky: Google

Zdroj unikátnych návštev: TopList


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...