Čítať viac >>

Jojkárske herecké tváre sú obľúbené!

Spoločnosť GfK Slovakia sa rozhodla v prieskume GfK Young Monitor otestovať medzi mladými divákmi atraktívnosť a sympatie jednotlivých slovenských hercov v slovenských seriáloch. Do prieskumu sa v októbri 2009 zapojili mladí ľudia vo veku od 15 do 25 rokov.


Prieskum skúmal, ktorí herci a herečky, podľa mladých ľudí, sú najviac sexi. Herci z jojkárskych seriálov výrazne bodovali (mnohí aj z Paneláka).


Ženy TOP10: 2. Zuzana Fialová (Keby bolo keby), 3. Diana Mórová (Panelák, Keby bolo keby), 4. Mirka Partlová (Panelák), 6. Viki Ráková (Panelák, Kutyil), 10. Elena Podzámka (Odsúdené, Panelák). Zaujímavé je, že na prvom mieste sa umiestnila Táňa Pauhofová, ktorá nehrá v žiadnom slovenskom seriáli. Ostatné miesta získali Zuzana Kanócz (5.), Zdena Studenková (7.), Monika Hilmerová (8.), Petra Polnišová (9.).
Muži TOP10: 2. Alexander Bárta (Panelák), 3. Ján Koleník (Panelák, Keby bolo keby), 4. Marián Miezga (Panelák, Keby bolo keby), 6. Ján Kroner (Profesionáli, Keby bolo keby), 7. Filip Tůma (kedysi Panelák), 8. Vlado Kobielsky (Panelák) a 9. Robo Jakab (Panelák, Rádio Hijó). Ostatné miesta získali Tomáš Maštalír (1.) a Jozef Vajda (5.)


Prieskum skúmal aj, s ktorými hercami a herečkami, by išli mladí ľudia na drink. Tu tiež hlavne bodovali herci z jojkárskych seriálov.
TOP 10: Alexander Bárta (Panelák), Ján Koleník (Panelák, Keby bolo keby), Mirka Partlová (Panelák), Peter Sklár (Mafstory), Lukáš Latinák (Profesionáli, Keby bolo keby, Rádio Hijó, kedysi Panelák), Peter Batthyány (Profesionáli, Mafstory) či Heňa Mičkovicová (Panelák). Do TOP 10 sa dostala aj Táňa Pauhofová, Monika Hilmerová a Petra Polnišová.


Foto: TV JOJ, Joj.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...