Čítať viac >>

Heňa Mičkovicová končí v Paneláku, rodina volá!

Jedna zo stálic seriálu Panelák sa rozhodla ukončiť svoje pôsobenie a preto Henrietu Mičkovicovú alias Zuzanu Bajzovú v nových častiach neuvidíme.


Ako sa Heňa vyjadrila pre jojkárske PROMI Noviny, rozhodla sa sama pretože už nezvládala pracovné nasadenia a potrebuje si trošku oddýchnuť a najhlavnejším dôvodom sú dve deti a hlavne len trojročná dcérka Ester, ktorej by sa chcela venovať viac, pretože počas posledných dvoch rokov nestíhala kvôli práci.


Pre bulvárne noviny sa Andy Kraus vyjadril, že s hercami je v neustálej komunikácii a o Henrietiných zámeroch už vedeli dávnejšie. Jej účinkovanie bude plynule a nenásilne ukončené štvrtou sériou. Nie však z jednej časti do druhej, určite sa párkrát objaví aj v piatej sérií.


Pri rozhodovaní, ako sa Heňa vytratí zo seriálu, pre PROMI Noviny zažartovala, že by sa hodila pod kamión, ale túto variantu všetci odmietli a Andy Kraus sľubuje, že Zuzana Bajzová nezomrie a nechávajú si otvorené vrátka pre prípad, že by sa Heňa rozhodla po jej prestávke vrátiť.


Osud Henriety Mičkovicovej alias Zuzany Bajzovej je v Paneláku spečatený a diváci ho uvidia v závere IV. série pred vianočnými sviatkami.


Foto: TV JOJ, Joj.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...