Čítať viac >>

Ružoví kukláči v Paneláku!

Nezodpovedných vodičov vraj už nebude kontrolovať len polícia, ale aj skupina piatich ľudí s ružovými návlekmi na hlavách. Na Slovensku sa minulý týždeň rozbehla veľká reklamná kampaň "Ružoví kukláči". Ružové komando na seba upozorňuje v televízii, na internete, v tlači, v rádiách aj v outdoore.


Ružoví kukláči sú dokonca takí frajeri, že sa dokázali ukázať aj v jednej epizóde Paneláka, v ktorej sa nezodpovednej vodičke Sone Jančovej pomstili balónovou nádielkou, samozrejme, balóny boli v ružovej farbe :).


Ružoví kukláči v Paneláku


Týžden s "Ružovými kukláčmi" bol naozaj plný zábavy a okrem Paneláku sa ich postavy ocitli v rôznych médiách. Boli hosťami v Rannej Šou Fun Rádia a JOJky, v jojkárskych Promi Novinách, v tlači sa objavovali so zaujímavými pomstami, ktoré vykonali na nezopodvedných vodičoch. Vytvorili si aj kanál s videami na Youtube a skupinu na Facebooku.


Tento týždeň sa ukázalo, že Ružoví kukláči sú reklamou Union poisťovne. Kampaň, ktorá sa snažila vyzerať ako súkromná aktivita motoristov nespokojných s nedodržiavaním zákona na cestách, sa už v televíznych spotoch končila logom Union Poisťovne.


Foto: Webnoviny

Video: TV JOJ, SamuelSamuelos


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...