Čítať viac >>

Karol je späť v Paneláku!

Mnohí ste sa pýtali, mnohí ste písali kedy sa opäť Karol (Róbert Jakab) objaví v Paneláku. Keďže Karol odišiel cez prázdniny do Španielska a zostal tam aj po prázdninách, niektorí z vás si mysleli, že Karola uvidia iba pred Vianocami. V piatok, však tvorcovia Paneláka, pripravili pre divákov prekvapenie a z ničoho nič sa objavil v poslednej scénke, po ktorej už nasledovali titulky. Epizóda 324 skončila Karolovým pozdravom, v časti 325 už bude na obraze ten starý, dobrý Karol, ako sme ho poznali. Trochu s priblblým výrazom, neuveriteľnými hláškami a typickou tmavou bundou s červeným pásikom. Robo Jakab aj po dlhšej pauze okamžite vhupol do svojej úlohy a nakrúcanie si užíval.


"Hrať Karola sa predsa nedá zabudnúť. Mal som dlhšie v Paneláku pauzu, ale taký bol jednoducho scenáristický zámer. O to viac si teraz užívam stretnutie s kolegami," prezradil Karol pre portál Joj.sk so smiechom.


Ako zareaguje Angie a ostatní obyvatelia v paneláku na návrat Karola? A ako sa vráti Karol Mázik do deja Paneláka uvidíte už dnes večer o 20:15.


Foto: TV JOJ, Joj.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...