Čítať viac >>

Zvučka z tretej série, u Švehlovcov ako v sérii prvej. Aj tak vyzeral prvý diel 4. série

foto Joj.sk

Jarmila lepí lietadielká, Agáta s Milanom sa rozišli, Angie býva opäť u rodičov. Nezdá sa vám to povedomé? Asi áno. Kým Panelák dostal nové osadenstvo, ktoré prinesie nové osudy, niektorým z našich hrdinov sa minulosť opakuje. A ide im to riadne na nervy.


Mnohí z televíznych divákov si priali, aby sa Agáta s Milanom dali opäť "dokopy" a scenáristi nám po druhýkrát dokazujú, že zrejme k sebe nepatria. A zdá sa, že si to uvedomili už aj oni sami.


Neodsťahovala sa náhodou Jarmila do vlastného bytu? To sa možno pýtajú niektorí menej skalní diváci Paneláku a majú pravdu, odsťahovala. Ale po tom, čo Jarmila upadla do bezvedomia sa jej stav zhoršil natoľko, že stratila pamäť. A tak sa nám na začiatku 4. série naskytol pohľad ako pri prvej. Jarmila sedí za svojim stolíkom a lepí lietadielká. A myslí si, že Michal Bajza "navždy" odišiel.


Angie s Karolom to konečne v závere 3. série začalo klapať a vyzeralo to na harmonický vzťah. Všetci sme očakávali, že už v prvom dieli príde Karol domov a my uvidíme krásnu romantickú scénu. Karol nás však svojim rozhodnutím poriadne prekvapil. V Španielsku chce ostať do konca roka. A Angie sama s Lukáškom musí naďalej ostať u rodičov, čo sa jej otcovi nepáči.


Záver prvého dielu určite prekvapil mnohých, veď novou susedkou Bajzovcov je bývala Michalova žena, Nina. Budú si ako susedia nažívať spokojne? Zuzana okrem toho bude pravdepodobne po večer mimo domu, kedže dostala ponuku moderovať večerné spravodajstvo a to môže znamenať zaujímavé rozhovory medzi Michalom a Ninou.


foto Joj.sk

Štvrtá séria Paneláku nedostala novú zvučku. Je to prekvapujúce, kedže aj z nej sa dajú odsledovať aktuálne vzťahy v Paneláku. Avšak na všetko sa dá pozrieť aj z druhej strany a zrazu Michal vo výťahu nemusí znamenať rozchod so Zuzanou, ale odsťahovanie z Paneláku, Lucia s Milanom v bare nemusia spolu chodiť a Agáta žiarliť, len má Milana plné zuby. Akurát nové postavy v nej vidieť nemôžme.



Úvodné minúty z prvej časti 4. série seriálu Panelák


Foto: Joj.sk

Video: TVBOODA


1 komentár :

  1. perfektne vystihnuté...ale naozaj,nič v zlom,ale Agáta s Milanom mohli byť spolu...velmi pekne boli zamilovaní v I.serii...a potom z Agi urobili taku "chuderu"...no a potom bolo opat vsetko v pohode...a teraz? ...neopodstatneny rozchod???...skdoa....mohli by im uz konecne dat pokoj...ale ináč to bolo super ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...