Čítať viac >>

Včera odštartoval prvý denný kriminálny seriál. Ako sa v ňom našla Veronika?

foto Joj.sk

Včera sa začala nová televízna sezóna a s ňou aj prvý denný kriminálny seriál na Slovensku, Prvé oddelenie. Obsadenie do seriálu bolo vyberané pozorne a miesto v ňom si našla aj, v Paneláku nie veľmi obľúbená, Ria - Veronika Paulovičová.


Veronika sa s novou postavou kriminalistky naozaj popasovala aby pôsobila čo najdôveryhodnejšie. Jej výkon tak, ako jej kolegov bol kvalitný a dobre sa na nich pozeralo. Prvý prípad sa týkal mŕtveho chlapca a to nenechá chladných ani najskúsenejších vyšetrovateľov.


Krátka kriminálka je však robená podobne ako Súdna sieň aj s nehercami a tí už kvalitu seriálu nemusia dvíhať. Včerajšia prvá časť asi nebude z tohto pohľadu najlepšou, ale treba vyzdvihnúť snahu Jojky, dať šancu aj tým, ktorí si hranie chcú vyskúšať. A mnohí zistia, že to nie je vôbec jednoduché.


Prvé oddelenie je klasická kriminálka, nič zvláštne sa od nej ani čakať nedalo. Veľkým plusom je krátka minutáž a svižné plynutie deja. Napriek tomu vyšetrovanie nepôsobí uponáhľane, práve naopak. Žáner kriminálok je celosvetovo obľúbený a inak tomu nie je ani u nás. Aj preto má tento nádejný seriál veľký potenciál zaujať.


Prvé minúty z nového kriminálneho seriálu


Foto: Joj.sk

Video: TVBOODA


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...