Čítať viac >>

Jojka odpálila novú sezónu: Panelák odštartoval vo výbornej forme, Odsúdené sa Ordinácie nezľakli

V pondelok sa otvoril nový seriálový kolotoč, do ktorého postupne Jojka pridáva stále viac seriálov. 31. augusta odštarovalo Prvé oddelenie a Panelák, v utorok Odsúdené a Profesionáli.


Prvej kriminálnej novinke Prvé oddelenie sa prvý aj druhý diel vydaril, ani jedna časť neklesla pod 20%, naopak, prvá časť podporená promom získala 28,5% v cieľovke (12-54) seriál získal 31%. Nasledujúca premiérová časť etablovej Súdnej siene rozbila konkurenciu, keď získala vysoký 37%-ný podiel, ktorý je najvyšší v jej histórii.


Náš Panelák sa dočkal už 4. série a nenechal sa zahanbiť. Kým prvá časť 1. série štartovala pri podieli 37,5%, druhá séria začala na 31,8% a tretia na 29,3%, pilot štvrtej série sa stále drží vysoko nad priemerom Jojky. Dosiahol 27% a u mladých prešiel cez 30% a stal sa tak lídrom na trhu. Utorňajšia časť v konkurencii Ordinácie tentokrát zvládla tlak a prežila nad 20% hranicou.


V utorok sa po Paneláku predstavila absolútna novinka na našom trhu, Odsúdené a diváci ju privítali s nadšením. Prvý diel sa stal lídrom na trhu a vyšvihol sa nad 35% a u mladých (12-54) sa dokonca priblížil k vysoko nadpriemerným 45%. Či sa počiatočný úspech podarí proti konkurencii zopakovať aj pri druhej časti, uvidíme.


TV JOJ vďaka Paneláku a Odsúdených získala najlepší utorkový prime-time podiel od zavedenia peoplemetrov 25,5%.


Zostrih z prvých minút úvodnej časti seriálu Odsúdené


Foto: Plus 1 deň

Zdroj sledovanosti: Tlačová správa TV JOJ, Medialne.sk

Video: TVBOODA


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...