Čítať viac >>

Nový ident Jojky. Pozrite si, ako môže vyzerať

foto Joj.sk

Sezóna 2009/2010 síce odštartovala oficiálne včera, televízie svoj pravý štart do novej sezóny uvedú až zajtra a možno aj dnes. K novej sezóne patria aj nové identy a nás zaujíma práve ten, ktorý bude obaľovať seriál Panelák.


Jojka už čo to z nového identu prezradila, začiatkom augusta v relácii Promi Noviny. A že to bude "brutálne" naznačila režisérka, Barbora Kardošová.


Celú minulú sezónu nás v jingloch sprevádzala modelka Ivica Sláviková, ktorá sa v každom kostýme a v každom výraze snažila prezentovať všetky pocity, ktoré pri obrazovkách Jojky môžeme zažívať. Od nového roka dokonca stvárňovala prichádzajúcu plesovú sezónu, či fašiangy.


V novom idente sa bude opäť objavovať jedna modelka, ale tým tvorcovia neskončili. Pomocou pixelácie sa budú na podobu tejto pôvabnej modelky meniť známe tváre Jojky a jej seriálov ako napríklad Ján Koleník, Andy Kraus, či Peter Sklár.


V priloženom videu si pozrite prípravu a natáčanie nového identu, pričom zábery z Promi Novín pripomínajú aj grafiku použitú v novej upútavke na seriály Jojky. Však, porovnajte sami.


Reportáž o idente Jojky na sezónu 2009/2010


Upútavka na Najlepšie slovenské seriály


Foto: Joj.sk

Video: TVBOODA


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...