Čítať viac >>

Jana Gavačová - rozhovor

V seriáli Panelák to vôbec nemá ľahké. V paneláku hrá JANA GAVAČOVÁ (28) nepríjemnú nafúkanú Dadu, ktorá chce z moderátorskej stoličky vysáčkovať Zuzanu Bajzovú. Kvôli seriálovej postave sa Jana často stretáva s negatívnymi reakciami aj na ulici...




Ako ste sa dostali k postave Dady?

K postave som sa dostala cez kasting, na ktorý ma zavolali. Predtým som však v seriáli robila komparz, kde som ukázala svoju temnú stránku, ktorá tvorcov zrejme zaujala. Možno preto si ma vybrali, aby som stvárnila nepríjemnú, ba až odpornú Dadku.


Máte s Dadkou niečo spoločné?

Asi ani nie. Ona sa cíti veľmi ohrozená, preto je taká mrcha. Do podobnej situácie, v akej je ona, by som sa nechcela dostať. Priznám sa, že zo začiatku som svoju postavu musela rozchodiť. Nakrúcať celý deň s tým, že niekomu robím neustále zle, je namáhavé. Myslím si však, že Dadka má veľký potenciál a nemala by ostať úplne negatívna. Je to vďačná postava, pretože musím viac hrať.


Ako sa vyvinie vaša postava?

Tuším ako, ale neprezradím vám to (smiech).


Bude ešte negatívnejšia?

Divákov určite prekvapí. Dokonca aj moji kamaráti mi píšu esemesky, že ma v seriáli neznášajú. Dúfam, že Dadku čoskoro pochopia a začnú ju mať radi.


Stretli ste sa s podobným človekým akým je Dada?

Takýto extrém som nestretla. Poznám však ženu, ktorá sa jej dosť podobá a z nej čerpám inšpiráciu. Dotyčná síce nie je z môjho blízkeho okolia, ale sem-tam som s ňou v kontakte a je to veľký tréning.


Viac sa dočíta tu na stránkach denníka Plus 1 deň...(klik)


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...