Čítať viac >>

TOPanelák - II. kolo + spustenie III. kola

Včera sa skončilo druhé kolo ankety s názvom TOPanelák, na hlasovanie v druhom kole ste mali presne 2 týždne. Keďže včera sa mi nepodarilo pripraviť pre vás článok, ankety som stihol, tak článok vám prinášam s denným meškaním. Do finálového kola postupujú:
* Najlepšie ženské postavy Paneláka
Agáta Fodrászová - V. Ráková; Angie - M. Partlová; Ivana Švehlová - D. Mórová; Zuzana Bajzová - H. Mičkovicová (do finále postúpili 4 herečky, pretože posledné dve získali rovnaký počet hlasov)
* Najlepšie vedľajšie ženské postavy Paneláka
Betka - Alžbeta Stanková; Eva - Gabriela Škrabáková-Kreutz; Vierka - Lucia Siposová
* Najlepšie mužské postavy Paneláka
Emil Blichár - J. Slezáček; Jakub Švehla - V. Kobielsky; Karol Mázik - R. Jakab; Milan Kordiak - A. Bárta (do finále postúpili 4 herci, pretože poslední traja získali rovnaký počet hlasov)
* Najlepšie vedľajšie mužské postavy Paneláka
Imro - B. Bystriansky; Maslák - J. Koleník; Peter Fodrász - P. Ozslík
* Najlepšia detská hviezdička Paneláka
Andrej - A. Hranáč; Janko - J. Hranáč; Miška - M. Kouřilová
* Najlepšie okamihy a zvraty I. série
-> Aférka a nevera Bajzu so sestričkou Michaelou; -> Ivana, Agáta, Zuzana sa opili, potykali a zasekli vo výťahu; -> Vzťah Milana a Agáty - prvý sex a prvý bozk
* Najlepšie okamihy a zvraty II. série
-> Agáta a jej mysterióza a nabúraný psychický stav (vidí malé dievčatko, dozvedáme sa, že to je jej sestra); -> Evina zaujímavá pomsta Milanovi za Agátu; -> Neo a Trinity (dopisovanie si Zuzany a Michala cez chat a ich stretnutie); -> Problémové tehotenstvo Angie - najprv pád na schodoch, krvácanie, problémový pôrod a nakoniec to najhoršie-kóma; (do finále postúpili 4 okamihy/zvraty, pretože posledné dva okamihy/zvraty získali rovnaký počet hlasov)

3. KOLO: (1. marec - 15. marec)

Z každej kategórie vyberte svojho favorita. Hlasovanie je trošku iné ako po v predošlých kolách. Tentokrát môžete hlasovať v 7 anketách, ktoré nájdete naľavo (chatbox je zatiaľ premiestnený pod anketami!).

Anketa
TOPanelák je pre vás, vy hlasujete a vy rozhodujete, kto sa stane víťazom! Takže neváhajte a zapojte, 3. kolo-FINÁLE končí už 15. marca.

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...