Čítať viac >>
TOPanelák - I. kolo + spustenie II. kola
Dnes sa skončilo prvé kolo ankety s názvom TOPanelák, ktorú som spustil 1. februára. Ste zvedavý ako dopadli vaše nominácie? Ak áno, prinášam vám výsledky (všetky kategórie sú zoradené podľa abecedného poradia!):
* Najlepšie ženské postavy Paneláka
Helena Krajčiová - Lucia, Henrieta Mičkovicová - Zuzana Bajzová, Diana Mórová - Ivana Švehlová, Mirka Partlová - Angie, Viktória Ráková - Agáta Fodrászová, Božidara Turzonovová - Jana Nitscheiderová (do II. kola postúpilo 6 postáv, pretože až 4 získali rovnaký počet hlasov, Hanke Gregorovej unikol postup iba o jeden hlas!)
* Najlepšie vedľajšie ženské postavy Paneláka
Gabriela Škrabáková-Kreutz - Eva, Mirka Partlová - Martina, Ria - Veronika Paulovičová, Vierka - Lucia Siposová, Betka - Alžbeta Stanková (nepostúpili - nominovali ste napr. aj sestričku Michaelu, novú českú sestričku Petru, Jankinu kamaráku Balážikovú, Kordiakovu exmanželku Danielu atď.)
* Najlepšie mužské postavy Paneláka
Alexander Bárta - Milan Kordiak, Róbert Jakab - Karol Mázik, Vladimír Kobielsky - Jakub Švehla, Marián Miezga - Michal Bajza, Juraj Slezáček - Emil Blichár
* Najlepšie vedľajšie mužské postavy Paneláka
Branislav Bystriansky - Imro, Ján Koleník - Maslák, Marek Majeský - Edo, Peter Oszlík - Peter Fodrász, Fodrász starší - Ľubomír Paulovič (nepostúpili - nominovali ste napr. aj Čapatého, doučovateľa angličtiny Dáriusa, Kordiakovho otca Kordiaka staršieho, finančného poradcu Pastiera alebo Straku atď.)
* Najlepšia detská hviezdička Paneláka
Andrej Hranáč, Janko Hranáč, Miška Kouřilová, Lukáško, Terezka
* Najlepšie okamihy a zvraty I. série
-> Aférka a nevera Bajzu so sestričkou Michaelou; -> Imro chce zbiť Čapatého kvôli tomu, že Angie nedá pokoj a dokonca ju aj znásilnil, nešťastnou náhodou ho zabije; -> Ivana, Agáta, Zuzana sa opili, potykali a zasekli vo výťahu; -> Jakub sa dozvedá, že Ivana zrejme nemôže mať deti a tak sa pokúsi spáchať samovraždu; -> Vzťah Milana a Agáty - prvý sex a prvý bozk; (nepostúpili - nominovali ste napr. aj sestrička Michala zomrela pri autonehode; Angie a Ivana čakajú bábätká; Zuzka ako cica - mica po telefóne atď.)
* Najlepšie okamihy a zvraty II. série
-> Agáta a jej mysterióza a nabúraný psychický stav (vidí malé dievčatko, dozvedáme sa, že to je jej sestra); -> Evina zaujímavá pomsta Milanovi za Agátu; -> Nasťahovanie Betky do bytu Mázikovcov a ich problémy - Betka Karola zvádza, nastane kríza v manželstve, dokonca Angie od Karola na pár dní odchádza; -> Neo a Trinity (dopisovanie si Zuzany a Michala cez chat a ich stretnutie); -> Problémové tehotenstvo Angie - najprv pád na schodoch, krvácanie, problémový pôrod a nakoniec to najhoršie-kóma; -> Svadba Karola a Angie (do II. kola postúpilo 6 okamihov/zvratom, pretože až 3 získali rovnaký počet hlasov... nepostúpili - nominovali ste napr. aj Straka vs. Jakub, resp. celá rodina Švehlovcov; Zuzanin vzťah s doučovateľom angličtiny; Zuzana vidí Dáriusa bozkávať s inou ženou a rozhodne sa s ním definitívne nestretávať; Príchod Lucie do baru, stretnutie so Zuzanou a stretnutie s Kordiakom, Narodenie Lukáška a Terezky atď.)

2. KOLO: (15. február - 1. marca)

Z každej kategórie vyberte 3 NAJLEPŠIE postavy, resp. okamihy/zvraty, čiže vytvoríte TOP 3.
Svojich favoritov posielajte prostredníctvom kontaktného formulára, nezabudnite, že ku každej kategóriíi prideľte iba 3 mená, resp. 3 možnosti, inak váš kontaktný formulár nebude platný. Anketa TOPanelák je pre vás, vy hlasujete a vy rozhodujete, kto sa stane víťazom! Takže neváhajte a zapojte, 2. kolo končí už 1. marca.


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...