Čítať viac >>

138. časť - čo uvidíme?

20:00 Panelák - Záťah
Deti Bajzovcov budú nocovať u susedov. Ako zvládne Ivana Bajzove dvojičky? Eva ostáva na noc u Kordiaka. Podrazí Agátu? V paneláku je televízny štáb z Črepín, Zuzana je zmätená. Karol podnikol ďalšiu akciu s jeho kamarátom, ktorý ho neustále vydiera.

Program 24. októbra:
20:00 Panelák
20:45 Film týždňa: Nezvestné
23:30 Nočné kino: Podsvetie

Čítať viac >>
Sledovanosť na PRIME...
Mnohí ste ma kontaktovali s otázkou, že ako sa darí slovenskému seriálu na TV Prima. Po týždni je zatiaľ ťažko hodnotiť vývoj sledovanosti a zhodnotiť či je seriál úspešný alebo neúspešný. Prvé čísla sledovanosti hovoria, že s Panelákom môže byť Prima naozaj spokojná. Úspešný denný seriál JOJky dosahuje priemer stanice TV Prima, dokonca v piatok 24. októbra bola sledovanosť nad priemerom. TV Prima môže tešiť aj fakt, že každým dňom sledovanosť seriálu rastie. O ďalšom vývoji sledovanosti Paneláku na Prime ako aj na TV JOJ Vás samozrejme ešte budem informovať.

Čítať viac >>

136. časť - čo sa dozvieme?

20:00 Panelák - Lucka
Konečne sa Ivane splnil jej dávny sen, svokra sa presťahovala. Michal sa so svojim problémom zdôverí susedke. Karol má zase problém s podnájomníčkou Betkou. V bare sa končia dobré časy, prichádza nová posila. Blichárovci si naďalej užívajú ďalší deň na Rhodose. Agátina sestra Eva sa chystá stráviť noc u Kordiaka?

Program 20. októbra:
20:00 Panelák
20:45 CSI Las Vegas
21:45 Kosti
22:45 Mafstory

Čítať viac >>

Hádaj, kto som!? (2)

Minulý týždeň sme tu mali skrytú Dianu Mórovú, kto sa to skrýva pod zdeformovanou fotkou tentokrát? Vaše tipy môžete písať do komentárov pod článkom, do chatboxu alebo na e-mail: serialpanelak@gmail.com.
PS: uveďte meno/nick, aby som mohol zverejniť výhercu.



Čítať viac >>

135. časť - čo sa stane

21:15 Panelák - Dovolenka
Angie tuší, že čosi nie je v poriadku. Karol má ďalší problém. Milan sa stále hnevá na otca, že naňho poslal daňovú kontrolu. Blichárovci si užívajú dovolenku na Rhodose. Jarmila sa balí a balí aj svoje lietadielka, verí však v zázrak. Milan sa opäť stretáva s Agátinou sestrou Evou, ako to dopadne sa dozvieme dnes večer.

Program 28. októbra:
20:15 CSI Miami

21:15 Panelák
22:00 zmena programu: De facto špeciál - finančná kríza

Čítať viac >>

V Paneláku - česká hviezda!

Na Slovensko prichádza návšteva z Čiech, ktorá bude účinkovať aj v obľúbenom jojkárskom dennom seriáli. V Paneláku si zahrá populárny český herec a moderátor Marek Vašut,, ktorý stvárni sám seba a ktorého si pomýli Jakub Švehla s Jurajom Kukurom. Hovorí sa, že v Paneláku sa má objaviť v niekoľkých epizódach. No na účinkovanie Mareka Vašuta si budete musieť chvíľu počkať, pretože sa objaví v 160. časti.





Foto: TV JOJ, joj.sk


Čítať viac >>

134. časť - stručne

20:00 Panelák - Cestovná horúčka
Betka použije ženské zbrane. Ako sa zachová Karol? Blichárovci majú cestovnú horúčku. Čo bude s Dunčom. Zuzana je odhodlaná skončiť s hodinami angličtiny. Ivana bude otravovať svokru so sťahovaním.

Program 27. októbra:
20:00 Panelák
20:45 Kutyil, s. r. o.
21:30 Profesionáli
22:30 Webmaster

Čítať viac >>

Didi Mórová vo Webmasterovi...

Po Alexandrovi Bártovi, ktorý bol hosťvo webmasteri minulý týždeň sa dnes objaví Diana Mórová. Nový Čas zistil, že okrem Paneláka porozpráva aj o pikantnostiach. Takže vtipné videá si môžete pozrieť spolu s Didi Mórovou už dnes o 22:30 na JOJke.




Foto: TV JOJ, joj.sk


Čítať viac >>

Mená pre malú Švehlovú...

Ak ste dnes pozerali Kikso PANELÁK - MAGAZÍN, tak ste sa mohli dozvedieť, že Andymu prišlo množstvo e-mailov, z ktorých mal problém vyberať mená a preto požiadal ľudí zo štábu, aby vyselektovali tie najčastejšie vyskytujúce sa mená.


Mená pre dcéru Švehlovcov, ktoré sa dostali do užšieho výberu sú:
Monika
Terezka
Sára
Saška
Natálka


Píšte, e-mailujte, hlasujte ako by sa podľa vás mala volať dcérka Švehlovcov, ktorá sa narodí už onedlho.


Čítať viac >>

Hádaj, kto som!? (1) - výsledky

Mnohí ste sa zapojili do tejto minisúťaže, ktorú sa budem snažiť organizovať každý týždeň. Z vašich tipov - Angie-Mirka, Heňa, Viki, Mamba, Diana bol správny iba jeden :)












Hádaj, kto som!?: Diana Mórová
Výherca:
-> Dávid - David850


Čítať viac >>

133. časť - obsah v krátkosti

20:00 Panelák - Zúfalé Manželky
Prečo u Blichárovcov v kuchyni horí? Podarí sa im uhasiť požiar? Zuzana má strach. Ako sa skončí kríza s Michalom? Kordiak už vie, kto poslal daňovú kontrolu. Betka naďalej balí Karola.

Program 24. októbra:
20:00 Panelák
20:45 Film týždňa: Denník princeznej
23:15 Nočné kino: Vraždy podľa predlohy

Čítať viac >>
Charlieho anjeli v Paneláku...
Neveríte ani ja som neveril, až keď som neuvidel fotku. TV JOJ prichádza s ďalšou zaujímavou kampaňou. Tváre TV JOJ sa zahrajú na známe hollywoodske hviezdy a ich fotky môžu diváci uvidieť na nových kalendároch pre rok 2009. Napr. Aneta Paríšková - Dočekalová sa priezliekla za Laru Croft, Vlado Voštinár za Indiana Jonesa a známe tváre z Paneláka Mirka Partlová a Veronika Paulovičová za Charlieho anjelov.











* Mirka a Veronika - ďalšie fotky a video
* Aneta Paríšková - Dočekalová ako Lara Croft

Foto: joj.sk

Čítať viac >>

131. časť - nenechajte si ujsť

20:00 Panelák - Podozrenie
Angie má predčasné kontrakcie, ostáva v nemocnici. Michal sa v bare stretáva s Dáriom. Dário sa bude musieť pripraviť na štiplavé otázky. Jarmilu čaká sťahovanie. Milana zase čaká daňová kontrola. Dvojičky majú problém, Michal ide do školy za riaditeľom. Ako sa problém vyrieši sa dozvieme už o pár hodín.

Program 20. októbra:
20:00 Panelák
20:45 CSI Las Vegas
21:45 Kosti
22:45 Mafstory

Čítať viac >>

Panelák už vysiela aj Prima!

Od dnes 22. októbra 2008 začína vysielať česká TV Prima slovenský denný seriál Panelák. Pre jojkársky seriál vyhradila čas o 9:00 ráno, každý pracovný deň.


Prvé informácie hovorili, že Prima má v pláne seriál predabovať, aby mu českí diváci lepšie rozumeli. Nakoniec sa Prima rozhodla pre slovenskú verziu Paneláka, presvedčil ju prieskum, v ktorom až 97% opýtaných divákov by si radšej denný seriál TV JOJ pozrelo v slovenskom jazyku ako v českom.


Čítať viac >>

Hádaj, kto som!? (1)

Rozhodol som sa môj blog o Paneláku spestriť malými súťažami. Vaša úloha je jednoduchú tipujte, kto je zobrazený na fotke. Vaše tipy môžete písať do komentárov pod článkom, do chatboxu alebo na e-mail: serialpanelak@gmail.com.
PS: uveďte meno/nick, aby som mohol zverejniť výhercu.



Čítať viac >>
Súťaž!
Ak ste pozorne pozerali PANELÁK - MAGAZÍN, tak už určite viete akú súťaž vyhlásil Andy Kraus. Pre tých, čo nemali možnosť pozrieť si Panelák magazín, prinášam informácie o tejto súťaži. Scenárista Paneláka Andy Kraus sa rozhodol, že zapojí aj divákov pri vymýšľaní mena pre dieťa Švehlovcov. Ak máte chuť určite bude rád, ak mu pošlete zopár tipov. Takže neváhajte, vymýšlajte a posielajte e-mailom mená pre malú Švehlovú.

Foto: wazovski.sk

Čítať viac >>

129. časť - čo prezradí?

20:00 Panelák - Nový začiatok
Blichárovci majú vážny problém, Jana objavuje fotografiu Rybárikovej. Zuzana chce zažehnať manželskú krízu. Michal sa zachová nečakane. Ivana s Jakubom majú problémy s prácou. Edo sa naďalej snaží Karola nútiť do vecí, ktoré Karolovi nevoňajú. Milan bude volať Dáriusovi, ako mu to vysvetlí Zuzana?

Program 20. októbra:
20:00 Panelák
20:45 Kutyil, s. r. o.
21:30 Profesionáli
22:30 Webmaster

Čítať viac >>

Alexander Bárta vo Webmasteri!

Minulý týždeň si Sajfa pozval za hosťa scenáristu a kutila Andyho Krausa. Na záver ho požiadal Sajfa či by mu mohol dať kontakt na niektorého herca z Paneláka, ktorý by bol ochotný prísť. Andy sa vyjadril, že pozvanie určite prijme Alexander Bárta, známejší pod seriálovým menom Milan Kordiak.


Do Webmastera Alexander Bárta prijal pozvanie a tak si ho dnes môžete pozrieť spolu s vtipnými videami už dnes o 22:30.


Foto: TV JOJ, joj.sk


Čítať viac >>

Panelák pokračuje aj v roku 2009!

Tak ako som Vás v piatok informoval, že televízia JOJ sa rozhodla pokračovať v natáčaní a vysielaní Paneláku je naozaj pravda. Zisťoval som aj oficiálne informácie z JOJky. Hneď v piatok mi prišiel e-mail od programového riaditeľa F. Borovského, ktorú túto informáciu potvrdil. Panelák pokračuje aj v novom €urovom :-) roku 2009. Podľa predbežných plánov je v novom roku naplánovaných vyše 200 častí. Taktiež ste si už túto informáciu mohli cez víkend prečítať aj na mnohých web stránkach.


Foto: TV JOJ, joj.sk


Čítať viac >>

Panelák aj v novom roku!!!

Neoficiálne informácie z prostredia TV JOJ hovoria, že televízia JOJ predlžuje Panelák. V pláne bolo odvysielať 193 častí, s tým, že diváci rozhodnú či sa dej Paneláka posunie ďalej a či sa budú natáčať nové časti.


Oficiálne stanovisko TV JOJ zisťujem, zverejním cez víkend.


Foto: TV JOJ, joj.sk


Čítať viac >>

Gabika Škrabáková o svojej postave!

Popularita seriálov, ktoré divákom predstavujú osvedčené aj nové herecké talenty, zasiahla aj herečku Gabiku Škrabákovú-Kreutz. "Televízia je fenomén a účinkovanie v seriáli som zaznamenala na reakciách okolia okamžite," uviedla na margo úlohy v Paneláku.


"Môžete byť výborný herec, môžete si doma pred zrkadlom opakovať texty, ale pokiaľ nie ste na obrazovke a nevidia vás diváci, odozvy sa nedočkáte," vysvetľuje Škrabáková.


Gabika Škrabáková hrá v Paneláku menšiu postavu sestru Agáty, ktorá má tiež svoje problémy. Chcela by svoju dcéru dostať späť na Slovensko. Uvidíme ako sa jej príbeh posunie ďalej. "Práve v seriáloch typu Panelák je tiež stále možnosť, že menšia postava dostane časom priestoru viac. Podobnému "scenáristickému zámeru" by sa potešila aj tridsaťsedmročná brunetka, ktorú pred Panelákom diváci registrovali predovšetkým z dabingu.


"V Paneláku sa stretli profesionáli a zároveň skvelá kamarátska partia. Veci fungujú, scenáre dostávame na čas, všetko ide presne ako hodinky. Je radosť ísť na nakrúcanie." dodala na záver pre pravdu.sk Gabika.


Zdroj: Pravda.sk

Foto: Pravda.sk


Čítať viac >>

126. časť - čo uvidíme?

20:00 Panelák - Ideálna manželka
Karol uzavrie s Edom dohodu. Emil považuje Janu za ideálnu manželku. Dôvodom na hádku u Bajzovcov je Michalova exmanželka. Jakubovi sa niečo nepozdáva na Pastierovi, zdá sa mu, že ho ťahá za nos. Ria chce pripraviť pre Milanka pomstu. Pridá sa k nej aj majiteľ sexshopu?

Program 10. októbra:
20:00 Panelák
20:45 CSI Las Vegas
21:45 Kosti
22:45 Mafstory

Čítať viac >>

125. časť - stručný obsah

21:15 Panelák - Hádka v Nových Zámkoch
Milan chce pracovať u otca. Dostane šancu? Medzi Agátou a Evou vypukne konflikt, ktorý rieši celá rodina. Michal v rozhovore so Zuzanou použije slovo rozvod. Emil by chcel ísť na cestu okolo sveta. Jarmila už nechce, aby sa Ivana s Jakubom sťahovali.

Program 14. októbra:
20:15 CSI Miami

21:15 Panelák
22:00 Shark
23:00 De facto

Čítať viac >>
Dunčo má konkurenciu!
Do rodiny Blichárovcov pribudne ďalší člen. Nie, žiadne bábätko :), ale nový štvornohý miláčik. ide o yorkshirského teriéra, ktorý sa volá Benjamín. Emil nového člena rodiny priniesol z bratislavského útulku, s čím sa nevie zmieriť Dunčo a dokonca ani Emilova manželka Jana. Tá Benjamína nechce a trvá na tom, aby opustil byt. Kto napokon zvíťazí? Dozvieme sa už onedlho.

Čítať viac >>

124. časť - čo uvidíme?

20:00 Panelák - Dojka
Blíži sa premiéra. Emil má ešte desiatky voľných lístkov. Karol sa chce opäť potýkať so zlou minulosťou. Angie zisťuje, že jej chýbajú peniaze z rezervy. Má v tom prsty Karol? Ria chce presvedčiť Vierku na plán, aby vystrašila Milana.

Program 13. októbra:
20:00 Panelák
20:45 Kutyil, s. r. o.
21:30 Profesionáli
22:30 Webmaster

Čítať viac >>
Panelak.sk - nový sprievodca
O novom vizuáli oficiálnej stránky seriálu Panelák som Vás už informoval. Keďže weboví dizajnéri zmenili jarno-letný design na jesenný rozhodli sa zmeniť aj hlasového sprievodcu po stránke. Novým sprievodcom sa stal Alexander Bárta (Milan Kordiak). Alex túto ponuku vraj prijal bez váhania a 9. októbra sa hlásil v nahrávacom štúdiu. Kto bude ďalším sprievodcom sa zrejme dozvieme cez zimu :)

* Video s Alexom - "sprievodcom" po stránke panelak.sk

Čítať viac >>

Filip Tůma v Markíze skončil!

Filip si prestupom do Markízy veľmi nepolepšil. Markíza mu po dvoch vydaniach stopla súťažnú show Heslo za milión. Vedenie televízie Markízy sa rozhodla pre tento krok, kvôli nízkej sledovanosti, ľudia dali radšej prednosť Paneláku na JOJke či retro-show Takí sme boli na Jednotke. V decembri Markíza dovysiela posledné natočené časti. Topky.sk uviedli, že k prestupu ho najviac motivovali peniaze.



Vráti si Filip do Paneláka? Keďže odchodom mierne nabúral nakrúcanie, scenárista Andy Kraus musel hľadať novú tvár a prevádzkara baru. O novej prevádzkárke som vás už informoval - stala sa ňou Helena Krajčiová. Jeho návrat bude o to ťažší pretože dej Paneláku s novom postavou sa už natáčal. Včera som dostal odpoveď na moju otázku: Moja otázka znela, že či v Paneláku opäť uvidíme Filipa Tůmu alebo v Paneláku defitívne skončil. "Postavu prevádzkara baru v Paneláku už hrá Helena Krajčiová a na tom sa nič nemení. Nič nie je vylúčené, ak to bude zapadať do dramaturgie projektu, že sa Filip v seriáli ešte objaví." povedala pre panelak.blogspot.com hovorkyňa TV JOJ Tatiana Tóthová.


Foto: Plus 1 deň


Čítať viac >>
Panelák bol opäť rekordný!
Včera Panelák opäť hviezdil. Prepísal utorkový rekord, o ktorom som Vám písal predvčerom. Panelák v konkurencii opäť obstál na výbornú.

Panelák
(JOJ) si včera nenechalo ujsť 530 tisíc divákov, podiel vystúpil na vynikajúcich takmer 35%. (najlepší podiel II. série, druhá najlepšia sledovanosť II. série). - OPÄŤ LÍDER NA TRHU!
Film (Markíza) po stopnutí štvrtkových Priateliek, vysielala filmy, včera si film zvolilo 250 tisíc divákov, podiel 23%.
Obchod so šťastím (Jednotka, STV) má stále problém zaujať, včerajšiu časť si pozrelo 160 tisíc divákov, pri podieli 12%.

Čítať viac >>

123. časť - čo sa udeje?

20:00 Panelák - Čierna ovca
Karol sa sa začína "stretávať" svojou minulosťou. Zuzana zistí, že Ivana je zapletená do sex shopu. Michal Bajza je zamilovaný a so svojimi pocitmi sa zdôveruje v bare. O paneláku píšu v novinách, Ivana má problém. Richard sa zoznamuje s Palim. Eva prezradí Agáte, že bola u Milana.

Program 10. októbra:
20:00 Panelák
20:45 Film týždňa: Tvárou v tvár
23:45 Nočné kino: Náhle úmrtia

Čítať viac >>

PRIMA zmena: Panelák v SJ!

Pred pár dňami som vás informoval, že TV Prima oficiálne potvrdila záujem o seriál Panelák. Včera vyšli ohľadne vysielania na Prime nové informácie, ktoré hovoria, že televízia Prima nebude dabovať slovenský seriál do češtiny. TV Prima si urobila prieskum, v ktorom si zistila, že až 77% divákov v prieskume povedalo, že chcú programy v slovenčine. Taktiež sa Prima divákov pýtala či chcú, aby denný seriál JOJky bol odvysielaný v slovenčine. Pre slovenčinu sa rozhodlo 97% opýtaných Čechov.
Po dlhšom čase sa dočkáme slovenského jazyka na českých televíziách. No Prima si necháva zálohu - vyrobí české titulky, ktoré si budú môcť českí diváci zvoliť cez teletext.
Jojkársky seriál začne Prima vysielať onedlho - 22. októbra o 9:00 hod.

Foto: TV JOJ
Foto: TV Prima

Čítať viac >>
Jesenný rekord Paneláka!
Tak ako som Vám sľúbil prinášam Vám informácie o včerajšej sledovanosti. Po prvej premiérovej časti Paneláka - II. série, ktorú si pozrelo 554 000 divákov, podiel 31,8% si Panelák polepšil a včera získal najlepší výsledok od štartu II. série. Panelák si včera pozrelo 500 000 divákov (oproti premiére síce menej divákov, ale podiel bol vyšší), podiel vyskočil na výborných 32% - OPÄŤ LÍDER NA TRHU.
V tom čase ponúkla
Markíza sitcom Priateľky, ktoré si vybralo 370 000 divákov, podiel 24%. Jednotka chcela divákov zaujať so svojím denným seriálom Obchod so šťastím, no nepodarilo sa, dokázala prilákať len 150 000 divákov, pri podieli 11%.

Čítať viac >>
Rekord v návštevnosti...
O tom, že včera dosiahol jesenný rekord Panelák, Vás budem ešte dnes informovať. Dnes som však zostal potešený, pretože aj môjmu blogu sa podaril dosiahnuť rekord v návštevnosti. Rekord z 2. apríla je pokorený, vtedy sa prišlo na môj blog pozrieť 500 návštevníkov a zhliadnutí blogu bolo 937.
Včera 7. októbra navštívilo tento blog 620 návštevníkov a počet zhliadnutí blogu sa zastavil na 1 172.

VEĽKÉ ĎAKUJEM PATRÍ VÁM...

Čítať viac >>

120. časť - malá ochutnávka

21:15 Panelák - Sklamaný Karol
Karolovi hrozia vážne problémy. Svoju minulosť totiž nemá uzavretú. Z Angie sa stáva účtovníčka. Lístky na premiéru sú vypredané, Jana začína mať obavy.

Program 7. októbra:
20:15 CSI Miami

21:15 Panelák
22:00 Shark
23:00 De facto

Čítať viac >>

Kňaz nie je kňazom!

Vedeli ste, že kňaz z Paneláka v skutočnosti nie je kňazom? Herec Dušan Vaňo je ten, ktorý zahral na výbornú kňaza Reného. "V osobnom živote som neveriaci, ale nemám problém stvárniť sympatického kňaza tak, ako je napísaný a ako ho chce režisér," povedal pre TASR herec z Paneláka. Musím povedať, že ho zahral veľmi reálne, v jednotlivých scénkach bol podľa mňa na nerozoznanie so skutočným kňazom.



Foto: Topky.sk


Čítať viac >>

119. časť - čo sa stane?

20:00 Panelák - Svadba
Svadba pokračuje, resp. oslava svadby. Túto oslavu Karola a Angie okorenia viaceré nečakané udalosti. Emil Blichár zachraňuje divadelnú premiéru svojej manželky Jany. Jakub Švehla priznáva, že sa mýlil. Agáta počas nočnej prechádzky zažije nepríjemné stretnutie. Milan sa bude musieť rozhodnúť, ohľadom čoho sa dozviete už večer.

Program 6. októbra:
20:00 Panelák
20:45 Kutyil, s. r. o.
21:30 Profesionáli
22:30 Webmaster - novinka!

Čítať viac >>

Nová postava v Paneláku!

Panelák sa onedlho rozrastie o jednu novú zaujímavú ženskú postavu - prevádzkarku Luciu, ktorá začne robiť poriadky. Je možné, že noví čašníci to vôbec nebudú mať ľahké, uvidíme, čím nás nová postava prekvapí. Prevádzkarku Luciu stvári šikovná Helena Krajčiová, ktorú niektorí poznáte z úspešného komediálneho seriálu z policajného prostredia Profesionáli. "Ponúkli mi túto úlohu a ja som ju prijala. Hrá sa mi dobre". Takto zhodnotila svoje prvé natačenie pre joj.sk Helena Krajčiová.




Foto: TV JOJ, joj.sk


Čítať viac >>
Svadba...
V piatok ste si mohli pozrieť rozlúčku so slobodu a svadbu Karola & Angie. Svadba v Paneláku patrila medzi jeden z vrcholov jesennej série v Paneláku.
Piatková paneláková svadba priniesla aj mnoho vtipných scén, ale na to sme si v Paneláku už zvykli. Svadobná hostina pre priateľov Angie a Karola bude pokračovať v pondelok hostinou - takže si ju nenchajte ujsť.

Foto: joj.sk

Čítať viac >>
Panelák včera výrazne vyhral!
Panelák sa včera napriek zmene programu Markízy udržal na výborných pozíciách. Konkurencia má s Panelákom naďalej problém a tak sa Panelák opäť stal LÍDROM NA TRHU.

Panelák
(JOJ) si včera pozrelo 470 tisíc divákov, podiel vystúpil na vysokých 31%. (druhá najlepšia sledovanosť II. série).
Priateľky (Markíza) nevysielala, odvysielala film, ktorý si zvolilo 319 tisíc divákov.
Obchod so šťastím (Jednotka, STV) si vybralo 160 tisíc divákov.

Čítať viac >>
Panelák na PRIME!
Už je to definitívne potvrdené. Môžme dať stopku všetkým špekuláciám. Televízia Prima oficiálne potvrdila, že prejavila záujem o úspešný slovenský denný seriál - PANELÁK. Televízia JOJ môže byť naozaj rada, pretože nie je zvykom, aby české televízie mali záujem o naše slovenské seriály, skôr naopak slovenské televízie vysielajú české seriály.
Prima má podľa programových plánov odvysielať Panelák už onedlho a to v stredu 22. 10. o 9:00 hod. ráno.

Foto: TV JOJ
Foto: TV Prima

Čítať viac >>

117. časť - v krátkosti

21:15 Panelák - Marek
Emil prezradí v bare veľké tajomstvo, o ktorom Jana netuší. Marek sa stratil, k Bajzovcom prichádza jeho mama. Podarí sa Michalovi vypátrať Mareka? Milan dostáva pozvánku na svadbu Karola a Angie pre dve osoby. Ktorú dámu pozve ako svoju partnerku?

Program 2. októbra:
20:15 CSI Miami

21:15 Panelák
22:00 Mafstory
23:00 črepiny *

Čítať viac >>
Panelák opäť zvíťazil...
Včera sa stretli na televíznych obrazovkách po 21:00 tri slovenské seriály. O 21:20 štartoval Panelák, o 21:30 Priateľky a o 21:30 Obchod so šťastím. Panelák sa konkurencie nezľakol a vyhral s výrazným náskokom.

Panelák
(JOJ) si získal 420 tisíc divákov pri podieli 27% - opäť LÍDER NA TRHU!
Priateľky (Markíza) zaujali 340 tisíc divákov pri podieli 22%.
Obchod so šťastím (Jednotka, STV) si nenechalo ujsť 150 tisíc divákov, podiel 11%.

Vaše otázky, nápady, pripomienky...