Čítať viac >>

Gabika Škrabáková o svojej postave!

Popularita seriálov, ktoré divákom predstavujú osvedčené aj nové herecké talenty, zasiahla aj herečku Gabiku Škrabákovú-Kreutz. "Televízia je fenomén a účinkovanie v seriáli som zaznamenala na reakciách okolia okamžite," uviedla na margo úlohy v Paneláku.


"Môžete byť výborný herec, môžete si doma pred zrkadlom opakovať texty, ale pokiaľ nie ste na obrazovke a nevidia vás diváci, odozvy sa nedočkáte," vysvetľuje Škrabáková.


Gabika Škrabáková hrá v Paneláku menšiu postavu sestru Agáty, ktorá má tiež svoje problémy. Chcela by svoju dcéru dostať späť na Slovensko. Uvidíme ako sa jej príbeh posunie ďalej. "Práve v seriáloch typu Panelák je tiež stále možnosť, že menšia postava dostane časom priestoru viac. Podobnému "scenáristickému zámeru" by sa potešila aj tridsaťsedmročná brunetka, ktorú pred Panelákom diváci registrovali predovšetkým z dabingu.


"V Paneláku sa stretli profesionáli a zároveň skvelá kamarátska partia. Veci fungujú, scenáre dostávame na čas, všetko ide presne ako hodinky. Je radosť ísť na nakrúcanie." dodala na záver pre pravdu.sk Gabika.


Zdroj: Pravda.sk

Foto: Pravda.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...