Čítať viac >>
Týždenná sledovanosť Paneláku!

Pondelok - prvý deň vysielania o 20:00 sa podarilo získať Paneláku sledovanosť 9,8%; podiel 27,0%, 450 000 divákov. Panelák sa stal takmer lídrom na trhu. (Markíza - Susedia - podiel 30% / 513 000; STV - film od Rosamundy Pillcher - 26,7% / 438 000).
Utorok - Panelák sa stal lídrom na trhu. Sledovanosť sa vyšplhala k 470 000, čo je 10,0% a podiel bol 25,0%. (STV - dvojka na trhu s Drišľakovinami - podiel 24,8% /469 000; Markíza - trojka na trhu s Normálnou rodinkou - 24,7% / 453 000).
Streda - v tento deň si Panelák nenechalo ujsť viac ako 420 000 divákov a podiel bol takmer 25,0% (Markíza - druhá časť Áno, miláčik! - podiel 30,2% / 513 000 ; STV - Dr. House - 25,7% / 450 000).
Štvrtok - Panelák si vychutnalo 420 000 divákov, podiel bol veľmi slušný cez 26%. (Markíza - Priateľky - podiel 35,2% / 550 000 ; STV - Deti, to vedia najlepšie! - 13% / 261 000).
Piatok - podobne ako v stredu, o túto časť prejavilo záujem viac ako 420 000 divákov, piatkový podiel bol 26,9%. (STV - Takí sme boli - 30,4% / 517 000; Markíza - Susedia - podiel 28% /460 000).

V novom čase sa Paneláku naďalej výborne darí, samozrejme ešte dochádza k stabilizácii výsledkov sledovanosti (očakáva sa prírastok ďalších divákov) , pretože diváci si musia zvyknúť na nový vysielací čas. V tomto týždni (v pondelok a v utorok) si Panelák opäť polepšil. V pondelok si navýšil sledovanosť a včera sa stal jednoznačným lídrom na trhu. Ale o tom až o týždeň.
Čítať viac >>
Anketa: 2 kolo
Do druhého kola postupujú:
Z prvého miesta s vysokým náskokom Panelák s 27% (177 hlasov), na druhom mieste sa umiestnil sitcom Mafstory s 9% (59 hlasov). Tretie miesto obsadili spoločne Prison Break a Kosti s 8,4% (56 hlasov). Kuriózna situácia nastala pri štvrtom/piatom mieste, kde štyri seriály/možnosti dosiahli rovnaký počet hlasov, postupujú všetky: CSI Las Vegas, CSI Miami, Shark, a možnosť všetky 7,7% (51 hlasov).
Do druhého kola malo postúpiť len 5 seriálov/možností, ale z dôvodu rovnakých počtov hlasov si môžete vybrať z 8 možností. Je to len na Vás. Do štvrťfinále môžu postúpiť len štyri možnosti.

Ďalšie umiestnenia:
9. miesto - CSI New York 6,9% (46 hlasov)
10. miesto - Kriminálka San Francisco 5,4% (36 hlasov)
11. miesto - Vražedné čísla 4,7% (31 hlasov)
12. miesto - možnosť Ani jeden 0% (0 hlasov) =:-)))
Čítať viac >>

Čo dnes bulvár riešil?

Po tom, ako Róbert Jakab (31) vo včerajšom Paneláku predviedol dokonalé nahé pozadie, nastala otázka, či si na svoje prídu aj mužskí diváci. Ponúknu tvorcovia seriálu aj pohľad na obnažené telá krásnych „panelákových“ herečiek? Minimálne dve z nich - Diana Mórová (38) a Henrieta Mičkovicová (40) - už skúsenosť s nahotou pred kamerou majú.


Príťažlivá Diana Mórová sa v Evinom rúchu predviedla pred deviatimi rokmi v poviedkovom filme Praha očima... Tu ako Marta neodolala kúpaniu v jazere a divákom tak ponúkla pohľad na svoje dokonalé krivky bez kúska šiat. Nemenej krásna Henrieta Mičkovicová, jej kolegyňa z Paneláka, sa obnažila v roku 1995 v snímke ... kone na betóne a o dva roky vo filme Tábor padlých žien. Využije scenárista Paneláka tento potenciál a ponúkne divákom ďalšie nahé zábery? „Všetko je to o konkrétnej scéne. Nenapísal by som scénu, kde by sa objavila nejaká časť nahého ženského tela samoúčelne,“ tvrdí Andy Kraus. „Pekný holý zadok bol zatiaľ maximum...“ „Pokiaľ si scenár bude vyžadovať nahé scény herečiek, myslím si, že herečky v Paneláku sú profesionálky,“ nádejá sa Kraus.


Zdroj: Nový čas

Foto: Bleskovky.sk



Keď sa vo februári začal Panelák vysielať, diváci boli zvedaví, ako sa so serióznou postavou vyrovná Viki Ráková. Dovtedy hrala pojašenú ženu v domácnosti Ildikó, maďarskej národnosti. Ukázalo sa však, že povaha Agáty Fodrászovej nie je herečke šitá na mieru. „Je to celkom iné,“ vyjadrila sa pred časom. Napriek stúpajúcej sledovanosti ťažiskového projektu TV JOJ však dostáva na obraze čoraz menej priestoru. V máji bude podľa našich informácií seriál takmer bez Viki Rákovej.


Počas letných prázdnin sa dokonca seriál nebude nakrúcať. Ráta s ňou vedenie televízie aj po lete? „Sledovanosť Paneláka je pre nás dôkazom, že inštinkt tvorcu o tom, ako posúvať dej, je správny. Postava Agáty síce nebude natoľko dominantná, ale diváci sa na ňu môžu tešiť v novom sitkome Kutyil, s. r. o.,“ povedala pre denník Plus 1 deň hovorkyňa TV JOJ Tatiana Tóthová. Otec oboch seriálov Andy Kraus chápe situáciu celkom jasne: „V máji bude už Viki Rákovej menej. Bude sa sústreďovať na nový projekt, ten začneme robiť cez prázdniny.“ Ako sa rozhodnú skoncovať s Agátou, či neskončí postava tragicky, ukážu najbližšie časti.


Zdroj: Plus 1 deň

Foto: Bleskovky.sk


Čítať viac >>
38. časť - čo sa nové dozvieme?
*. Ako dopadne stretnutie Zuzany a Michaely?
*. Na akom žúre je Marek? Prečo mešká?
*. Športovú tipovačku Jany a Emila...vyhrajú niečo :)
*. Je Ivanka Švehlová tehotná?
*. Ako vyrieši Agátin otec manželskú krízu?

PS: nezabudnite dnes sa môžete tešiť aj na Karolov zadok =:-))) vo veľkom to dnes bulvár riešil.

Dnes o 20.00 sa dozvieme viac...
Čítať viac >>

Zažite týždeň v Paneláku!

Láka vás predstava zahrať si po boku sympatického Milana Kordiaka, nechať sa obsluhovať mladou čašníčkou Angie, či naživo počúvať konšpiračné teórie Emila Blichára?


Ak chcete rozbehnúť sľubnú hereckú kariéru, máte šancu! Neváhajte a staňte sa „novou hviezdou“ v Paneláku! Nový Čas pre vás v spolupráci s jojkárskymi tvorcami pripravil jedinečnú možnosť. Stačí, ak nám pošlete vyplnený dotazník s priloženou fotografiou do konca apríla a veľká rola v Paneláku môže byť vaša!


PRIHLASOVACÍ DOTAZNÍK NÁJDETE V DNEŠNOM VYDANÍ DENNÍKA NOVÝ ČAS!


Ako bude prebiehať kasting?
Kasting bude prebiehať vo dvoch kolách:
1. kolo - Výber desiatich nádejných hercov podľa dotazníkov. Deviatich protagonistov vyberie televízia JOJ pod vedením scenáristu Andyho Krausa. Jedného vyberú čitatelia Nového Času hlasovaním na našej internetovej stránke.
2. kolo - do druhého kola postúpi 10 prihlásených. Tí absolvujú kasting s režisérom na konkrétnych scénach z Paneláka. Konečného víťaza vyberú tvorcovia seriálu spoločne s Novým Časom. Víťaz sa vzápätí stretne so scenáristom Andym Krausom a spoločne vymyslia postavu a jej príbeh v Paneláku.


Ako sa bude nakrúcať?
Nová herecká postava sa objaví približne v piatich častiach populárneho jojkárskeho seriálu, pričom scenárista Andy Kraus napíše scénky priamo na „novú hviezdu“. Nakrúcať s novou hereckou hviezdou sa začne už koncom júna a konkrétne časti sa odvysielajú v priebehu septembra. „Nová hviezda“ sa však bude musieť tvorcom zaviazať, že neprezradí dej z nakrúcania, aby sa diváci nedozvedeli pokračovanie jesennej série.


Foto: TV JOJ, joj.sk


Čítať viac >>

Božidara nakrúcala v bolestiach!

Lepí sa na ňu smola.Božidara Turzonovová mala šťastie v nešťastí už aj začiatkom tohto roka, keď pri skúške hry Fetišistky nešťastne spadla a zlomila si ramenný kĺb. Istý čas chodila so zabandážovanou rukou. Podobná dráma sa zopakovala aj minulý piatok pri skúšaní tej istej divadelnej hry.


Herečka spadla z javiska rovno na hlavu a s otrasom mozgu ju prijali v bratislavskej nemocnici. Jej kolegovia sú vystrašení. Herečka si teraz musí dávať veľký pozor. Po otrase mozgu môžu totiž nastať vážne komplikácie. „Napríklad prasknutie cievy v mozgu, ale aj opuchy a poškodenie chrbtice. Takýto úraz sa nesmie podceňovať,“ vysvetlila nám lekárka Beáta Váhová z Bratislavy. Božidara Turzonovová však opäť ukázala, že sa len tak nevzdá. Hoci následkom otrasu mozgu bývajú aj veľké bolesti hlavy, ona včera niekoľko hodín nakrúcala seriál Panelák. Komplikácie si napriek vyššiemu veku nepripúšťa. „Veľmi si vážim záujem o moje zdravie, ale nechcem túto tému rozoberať,“ povedala nám Božidara tesne pred prvou klapkou.


Jednoduché to však pre ňu nebolo. „Pani Božidara Turzonovová je profesionálka. Ale bolo vidieť, že je unavená,“ potvrdili to pre denník Plus 1 deň zo štábu JOJ-ky.


Zdroj: Plud 1 deň

Foto: Plus 1 deň


Čítať viac >>

Ako hodnotia herci zmenu času?

Henrieta Mičkovicová (Zuzana Bajzová) - To ukáže čas, či to pomôže. Pre niekoho to bude výhodné, pre niekoho nie. Predavačky v auparku mi už hovorili, že to nebudú stíhať, pre deti a starších ľudí to bude zase fajn.


Alexander Bárta (Milan Kordiak) - Čo sa týka vysielacieho času, to ide mimo mňa, ja o tom nerozhodujem, touto problematikou sa nezaoberám.


Viki Ráková (Agáta Fodrászová) - Myslím si, že to bude lepšie pre deti, aj keď zrejme už si na ten čas zvykli niektorí diváci, ale na druhej strane mi niektorí tvrdili, že to bolo dosť neskoro. Takže si myslím, že to bude dobré.


Vladimír Kobielsky (Jakub Švehla) - Dúfam, že to diváci ocenia.


Čítať viac >>

Zvoľte si to naj...

Máme pre vás milé prekvapenie, vyhlasujeme 5 ankiet, v ktorých si postupne budete voliť víťazov.
1. anketa - u nás si môžete zvoliť najobľúbenejší seriál TV JOJ
2. anketa - Najobľúbenejšia ženskú postavu zo seriálu Panelák
3. anketa - Najobľúbenejšia mužskú postavu zo seriálu Panelák
4. anketa - Najlepší zvrat/okamih z Paneláku
5. anketa - Najlepšia a najobľúbenejšia postavu z Paneláku

Od dnes vyhlasujeme anketu:
Zvoľte si najobľúbenejší seriál na TV JOJ
(anketa sa nachádza v dolnej časti webu)

Nominovaní sú: Panelák, Mafstory, Prison Break, CSI Las Vegas, CSI Miami, CSI New York, Kosti - Bones, Shark, Kriminálka San Francisco, Vražedné čísla a ešte si môžete zvoliť z možností všetky, alebo ani jeden.
Hlasovanie: hlasovať sa dá aj za viac možností, hlasovanie v prvom kole bude prebiehať do nedele!
Vyraďovanie: v prvom kole zvolíte 5 seriálov/možností, ktoré postúpia do druhého kola. V druhom kole sa rozhodne, ktoré 4 seriály/možnosti postúpia do štvrťfinále. Vo štvrťfinále si zvolíte už len tri seriály, ktoré postúpia do semifinále no a nakoniec z posledných dvoch seriálov/možností si vo finále zvolíte ten najobľúbenejší seriál.

Keď mám pravdu povedať ja si neviem vybrať, pretože pozerám všetky a tak už asi viete za akú možnosť som hlasoval :)
Čítať viac >>
Zvoľte si to naj...

Máme pre vás milé prekvapenie, vyhlasuje 5 ankiet, v ktorých si postupne budete voliť víťazov.
1. anketa - u nás si môžete zvoliť svoj najobľúbenejší seriál TV JOJ
2. anketa - hlasovanie o najobľúbenejšiu ženskú postavu zo seriálu Panelák
3. anketa - hlasovanie o najobľúbenejšiu mužskú postavu zo Panelák
4. anketa - hlasovanie o najlepší zvrat/okamih z Paneláku
5. anketa - hlasovanie o najlepšiu a najobľúbenejšiu postavu z Paneláku

Od dnes vyhlasujeme anketu: Zvoľte si najobľúbenejší seriál na TV JOJ (anketa sa nachádza v dolnej časti webu)
Nominovaní sú: Panelák, Mafstory, Prison Break, CSI Las Vegas, CSI Miami, CSI New York, Kosti - Bones, Shark, Kriminálka San Francisco, Vražedné čísla a ešte si môžete zvoliť z možností všetky, alebo ani jeden.
Hlasovanie: hlasovať sa dá aj za viac možností, hlasovanie bude prebiehať do nedele!
Vyraďovanie: v prvom kole zvolíte 5 seriálov/možností, ktoré postúpia do druhého kola. V druhom kole sa rozhodne, ktoré 4 seriály/možnosti postúpia do štvrťfinále. Vo štvrťfinále si zvolíte už len tri seriály, ktoré postúpia do semifinále no a nakoniec z posledných dvoch seriálov/možností si vo finále zvolíte ten najobľúbenejší seriál.
Keď mám pravdu povedať ja si neviem vybrať, pretože pozerám všetky a tak už asi viete za akú možnosť som hlasoval :)
Čítať viac >>
Nezabudnite!

Už dnes PANELÁK o 20:00 hod.


Čítať viac >>

Vaše obľúbené LAVÍNY :)

Pod snehom láva čaká na svoju chvíľu,
všetci sme nabití plus alebo mínus.


Hádam sa nestretnú dva rovnaké póly,
občas sa zrazíme, často to bolííí.


Refrén:
Ak chceš zabudnúť tak zabudni, možno to príde pomaly.
Ak chceš zabudnúť tak zabudni, tak zabudni,
raz ťa to aj tak zavalí.


V ľuďoch driemu lavíny a niekde pod nimi to vrie,
stačí nádych jediný a vieš, že nie je to tak zlé...
...nie je to zlé...




Čítať viac >>
Prečo Lavíny?
Mnohí sa nás pýtate na titulnú pieseň seriálu Panelák. Chcete vedieť ako vznikla, pre koho vznikla či prečo je práve táto skladba titulnou pesničkou. V tomto článku sa dúfam, dozviete viac.

Štart aj finále každého dielu jojkárskeho projektu sprevádzajú Lavíny z dielne nitrianskej kapely Desmod. Andy oslovil Kulyho z Desmodu, že či by pre seriál nevytvorili pesničku. Kuly s Desmodom súhlasil, Andymu dali vypočuť celý album KYVADLO a na ňom sa mu zapáčili práve Lavíny. Skladbu veľmi radi v Desmode špeciálne pre Panelák upravili a nahrali jej miernejšiu rockovú verziu. Text a hudbu má na svedomí celý Desmod, hlavne Kuly a producent Roman Slávik.
Čítať viac >>

Ďalšie nové postavy v Paneláku!

Pestré herecké obsadenie seriálu Panelák bude mať v najbližších týždňoch ďalší prírastok. Do stálej hereckej zostavy pribudne aj bývalá moderátorka TV JOJ Karin Haydu. Obľúbená moderátorka relácií Vyvolení alebo bulvárnej relácie Mojito je pôvodným povolaním herečka, takže pred kamerou sa rozhodne necíti neisto. A podobný problém netrápi ani jej päťročnú dcéru Vanessu. Tá si zahrá spoločne s mamou epizódnu roličku v rámci seriálového projektu TV JOJ. Viete koho si zahrá Karin? Nie!? My Vám to prezradíme... Haydu dostala postavu ex-manželky podnikateľa Kordiaka, ktorého stvárňuje momentálne sexidol :) Alexander Bárta, Vanessa si zahrá jeho dcéru. Rodinné duo už absolvovalo prvé nakrúcanie. Scénu na cintoríne, v ktorej rozhodne nepôjde o žiadnu veselú situáciu, uvidíme už dnes. Či sa postava Karin Haydu stane pravidelnou súčasťou seriálu, zatiaľ tvorcovia neuviedli.


Foto: Bleskovky.sk


Čítať viac >>
Čo dnes uvidíme v 39. časti?
Agáta sa k Milanovi presťahovala ešte len prednedávnom, a už mu pomáha zmieriť sa s najväčšou bolesťou. Jana má podozrenie, že za Emilovými vychádzkami s Dunčom sa skrýva niečo viac než obyčajné venčenie. V Richardovom bare dnes vystúpi Beáta Dubasová, ale publikum svojím speváckym výkonom oslní najmä Angie. Jej výkon si všimne nečakaný barový hosť. Michal Bajza nevydrží tajiť nepríjemnú pravdu a zverí sa svojmu najlepšiemu kamarátovi. Jakub má však čo robiť, aby si pomohol s vlastnými problémami.

špeciálny hosť:
Beáta Dubasová - speváčka v bare Marilyn
Andy Hryc - hudobný producent/manažér

O 21:15 sa dozviete viac, nenechajte si ujsť ďalšiu časť Vašeho obľúbeného seriálu!
Čítať viac >>
Týždenná sledovanosť Paneláku!

Panelák dosiahol počas minulého týždňa opäť výborné výsledky. Zrekapitulujme si každý deň.

Pondelok - bol najslabším dňom minulého týždňa. Pri obrazovkách sa zoskupilo takmer 400 000 divákov pri podieli 23,4%.
Utorok - Panelák si polepšil, prilákal viac ako 400 000 divákov, podiel sa vyšplhal na 27,2% a stal sa lídrom na trhu! (Markíza - Na streche 307 000 divákov / podiel 25,4%; STV - Reportéri 229 000 divákov / podiel 16,2%)
Streda - bola najsilnejším dňom pre Panelák, v tento deň si Panelák nenechalo ujsť 450 000 divákov a podiel bol 28,3% (Markíza - romantický film 541 000 divákov / podiel 32,5%; STV - show Čierna a biela 249 000 divákov / podiel 14,5%).
Štvrtok - túto časť si nenechalo ujsť viac ako 430 000 divákov, podiel bol výborný takmer 30%-ný. Panelák bol aj v tento deň lídrom na trhu. (Markíza - sketch show OOOps! 279 000 divákov / podiel 23,2%)
Piatok - podobne ako v utorok, o túto časť prejavilo záujem 400 000 divákov, piatkový podiel bol 26,3%.
Čítať viac >>

Fans video

Pozrite si veľmi pekné fans video o Paneláku (resp. o Agáte a Milanovi). Autorkou videa je Sumeragi Kaede - umelecké meno :). Ak aj vy sa chcete pochváliť podobnými výtvormi, ozvite sa mi na e-mail a video zverejním na webe.



Čítať viac >>
Viki ako Agáta & Ildikó
„Móže byť aj tak“ a „Nedráždi“! Málokto tušil, že tieto legendárne vetičky ešte niekedy započuje v originálnych situáciách. Novému Času sa však podarilo zistiť, že na televízne obrazovky sa po dlhej odmlke vracia obľúbená dvojica László a Ildikó zo Susedov.
Ich návrat v jojkárskej réžii chystá samotný Andy Kraus. Zuza a František však asi tentoraz budú chýbať...

Už v septembri by sa mala dvojica objaviť vo vysielaní Jojky v projekte s názvom Kutyil, s. r. o.! Plány o pripravovanom projekte naveľa potvrdil aj samotný autor. „Áno, je to tak,“ snažil sa nás odbiť Kraus, ktorý projekt dlhé týždne tajil. Novému Času sa podarilo zistiť, že má ísť o 17-dielny seriál, a Kraus ho dokonca chystá už od začiatku tohto roka. Jojka má zo vzniknutej situácie evidentne radosť. „Podľa nás predstavuje ideálnu kombináciu osvedčeného žánru a skvelého hereckého obsadenia,“ opísala Kutyil, s. r. o., hovorkyňa TV JOJ Tatiana Tóthová.

zdroj: bleskovky.sk
Čítať viac >>
Načo sa môžme tešiť v 38. časti?
Gynekológ Michal dá svojej sestričke Michaele návrh. Aký? Dnes uvidíte. Podnikateľ Milan Kordiak navštívi chorú mamu v nemocnici. Agáta okrem Zuzany zle vymasíruje aj Ďurovčíka, dozvie sa to z bulváru. V paneláku býva jediná žena, na ktorú môže Emilova žena Jana Nitschneiderová žiarliť...

Viac si nenechajte ujsť dnes o 21:15!
Čítať viac >>

PREKVAPENIE! Panelák každý deň o 20:00 hod.!

Mnohí z Vás ste sa sťažovali, že Panelák sa vysiela neskoro a v niektoré dni sa vysiela až do 22:15. Niektorí ste si zase priali, aby JOJka presunula Panelák na 20:00, pretože tento seriál si to zaslúži.


Máme pre Vás potešujúcu správu TV JOJ od 21. apríla mení vysielaciu štruktúru a od tohto dňa sa bude Panelák vysielať každý pracovný deň o 20:00.


Ďalšie podrobnejšie informácie prinesieme v priebehu dňa.


.............................................................................................................

Aktualizácia: 9. apríla 2008 o 13:20


Nová vysielacia štruktúra JOJky od 21. apríla 2008


Pondelky: 20:00 PANELÁK; 20:45 Noviny Plus; 21:00 Kosti - Bones; 22: Shark; 23:00 Črepiny *


Utorky: 20:00 PANELÁK; 20:45 Noviny Plus; 21:00 CSI Miami; 22:00 De Facto


Stredy: 20:00 PANELÁK; 20:45 Noviny Plus; 21:00 CSI Las Vegas; 22:00 Mafstory; 23:45 film


Štvrtky: 20:00 PANELÁK; 20:45 Noviny Plus; 21:00 CSI Miami; 22:00 Prison Break (2 časti)


Piatky: 20:00 PANELÁK; 20:45 film


Soboty: 20:15 Akčný balík (2 filmy) po polnoci Nočné kino (film)


Nedeľa: 20:00 CSI Las Vegas; 21:00 CSI New York; 22:00 Film


*zmeny súvyznačené zelenou farbou


Foto: Darcekobchod.estranky.sk


Čítať viac >>

Paneláku svitá na lepší čas?

Možno ste si niektorí všimli dnešné krátke promo, v ktorom zaznie veta: PANELÁKU svitá na lepší čas!
Čo to podľa Vás má znamenať? Čo sa pod touto vetou skrýva? Svoje tipy píšte do komentárov k tomuto článku, do diskusie alebo na e-mail: serialpanelak@gmail.com


V najbližšej dobe Vás budeme o tejto správe informovať!


Čítať viac >>
Čo uvidíme v 35. časti?
Povie Michal pravdu svojej žene Zuzane? Michaela bude naďalej tlačiť na Michala. Návšteva Agátinej mamy so sebou prinesie nielen trpké sklamanie, ale aj jedno veľké romantické prekvapenie. Prečo chce nečakane Jakubova mama ísť na pohotovosť? Zbalí bývalý Agátin frajer Karol Angie?

Všetko sa dozviete už dnes o 21:15 na JOJke!
Čítať viac >>
34. časť - čo nové prinesie?
Agátin salón sa dočká otvorenia a Jana Nitschneiderová veľkej role s Milanom Lasicom. Spolu s nimi si zahrá aj Andy Kraus. Vo vzťahu Jakuba a Ivany prinesú nové informácie nádej na lepšiu budúcnosť. Emil Blichár sa hnevá na celý svet, pretože sa o Richardovi dozvedel ako posledný. Agáta a Zuzana konečne slávnostne otvárajú svoj masážny salón, hoci Agátu prekvapí podozrivý telefonát s otcom. Michal sa rozhodne riešiť problémy s Michaelou radikálne a o pomoc požiada jedného zo susedov. Jana Nitschneiderová sa chystá na svoju životnú rolu s Milanom Lasicom.

špeciálny hosť:
Milan Lasica - ako herec "akože" v seriáli
Andy Kraus - ako neurotický režisér :)

Dnes sa máme na čo tešiť, takže nechajte si ujsť ďalšiu časť Paneláku o 21:15!
Čítať viac >>

Ria z Paneláka...

Prednedávnom rosnička, teraz je z nej herečka. Rada by som sa vrátila do Markízy, ale kto prv príde... veď to poznáte, hovorí Veronika. Ponuky, ktorá prišla nečakane, sa chytila.V novom seriáli Panelák stvárňuje Veronika Paulovičová masérku Riu, ktorá pracuje u Agáty Fodrászovej. A dokonca si zahrá aj s vlastným otcom Ľubomírom (otec Agáty).


K úlohe sa dostala kurióznym spôsobom. „S malým chodievame na prechádzky do Horského parku. Raz som tam stretla kamarátku Zuzku Bobovú zo spoločnosti Továreň 5/7/11. Pochválila ma, vraj ako dobre vyzerám, že by som sa skvele hodila na jednu postavu do seriálu. To sa nestáva často – kasting počas prechádzky. Nenamaľovaná, neučesaná, na sebe tepláky... O týždeň som sa bola ukázať v JOJ-ke a bolo to!“ Už druhý týždeň točí a hľadá správny výraz masérky Rie. Je to taká sebavedomá cica-mica.


Zdroj: časopis Život


Myslím si, že spravila len a len dobre, že sa rozlúčila s Počasím, pretože úlohu sebavedomej masérky hrá veľmi dobre.


Čítať viac >>
Štvornohý miláčik Klork
Tak ako v každom správnom paneláku, ani v tom televíznom nechýbajú štvornohí chlpatí spoločníci. Aristoteles či Dunčo, podľa situácie v scenári, ktorého sa ujal profesor Blichár, sa volá vlastným menom Klork. Pôvodne mal mať iba pár "štekov", ale všetci si ho natoľko obľúbili, že je pevnou súčasťou seriálu. Klorkovým pánom je aj v skutočnosti už skoro dva roky Juraj Slezáček. Psíka získal vďaka hre O myšiach a ľuďoch, kde si ho divadlo požičalo z útulku. "Zlomil mi srdce a aj manželka ho veľmi chcela," vysvetľuje herec a milovník zvierat. Kameramanom vraj jasne vysvetlil, že od Klorka nemajú čakať extrémne výkony, z neho vraj herec nebude :)
Čítať viac >>
ŠOK!!! Panelák v júni končí!
Sledovanosť je excelentná, herci sú čoraz obľúbenejší, prečo má tento úspešný seriál skončiť?

Ďalšie informácie zisťujeme...

Aktualizácia - 1. apríl o 19:00 hod.:
Prišlo nám mnoho rozhorčených e-mailov, taktiež mnoho príspevkov do diskusie. Máme pre Vás horúce informácie, že prečo je to tak!

! Nech žije 1. APRÍL !

Samozrejme výroba Paneláku pokračuje naďalej, naplánovaných je takmer 200 častí až do konca decembra. V prípade veľkého diváckeho záujmu bude seriál naďalej pokračovať aj v novom roku 2009.

PS: zábava musí byť!
PS2: JOJka pre divákov pripravila výborný zábavný 1. apríl (čiernobiele upútavky, programy nám oznamuje bývalá hlásateľka Ada Stráková, špeciálne gingle oznamujúce reklamu, skvelú upútavku na show Puhdys je Puhdys, zábavnú upútavku na Panelák či špeciálne prvoaprílové počasie). Nechajme sa prekvapiť, čo pre nás ešte pripravila JOJka na večer.

Prajem Vám príjemný večer s JOJkou a hlavne s Panelákom!
Váš admin :)

Vaše otázky, nápady, pripomienky...