Čítať viac >>
Týždenná sledovanosť Paneláku!
Máme za sebou ďalší týždeň a preto Vám prinášam ďalší článok o sledovanosti Paneláku, ktorý Vás určite zaujíma. Opäť musím zdôrazniť, Panelák má naďalej výbornú sledovanosť!

Pondelok - na Veľkonočný pondelok mal Panelák prestávku. JOJka odvysielala komédiu Niekto to rád blond, ktorá získala tiež výborné hodnoty. Spolu s Jednotkou a jej filmom získali obe televízie takmer 27%. Markíza v tomto čase vysielala Vilomeniny, ktoré si pozrelo o niečo viac divákov a podiel vystúpil na 30,9% (silno promovaná relácia, dosiahla pre Markízu slabé hodnoty).
Utorok - v tento deň si Panelák nenechalo ujsť 400 000 divákov, podiel sa vyšplhal na 25,2%
Streda - Panelák si pri televíznych obrazovkách vychutnalo viac ako 430 000 divákov, čo predstavoval viac ako 27%-ný podiel.
Štvrtok - bol najlepším dňom pre Panelák v minulom týždni. O štvrtkovú časť prejavilo záujem viac ako 470 000 divákov, podiel sa ocitol na vynikajúcich 33%-tách.
Piatok - podobne ako v utorok, o túto časť prejavilo záujem 400 000 divákov, podiel zo štvrtka (33%) klesol na veľmi dobrých 28,2%.
Čítať viac >>

Panika v Paneláku!

Postavy seriálu Panelák v podaní Vladimíra Kobielskeho, Filipa Tůmu, Mariána Miezgu a Róberta Jakaba si pred pár dňami náhle zbalili kufre. Túlavé topánky ich dokonca vyhnali z Bratislavy, niektorých až na iný kontinent.


"Tůma šiel s divadlom na mesiac do Írska. Kobielsky, Jakab a Miezga išli, myslím s Astorkou, do Los Angeles,“ vysvetlil pre denník Plus 1 deň scenárista Andy Kraus. „Na isté obdobie tieto postavy z deja vypadnú. Pre seriál to znamená, že sme museli zakomponovať do deja niektoré nové postavy a situácie,“ pokračoval.


Ako to vyrieši TV JOJ a tím Paneláku???
Vedenie televízneho štábu teda musí na poslednú chvíľu riešiť zásahy do seriálu. Ako sa s vypadnutím štyroch postáv napokon vyrovnajú? „Museli sme tomu prispôsobiť scenár,“ vysvetlila pre denník Plus 1 deň hovorkyňa TV JOJ Tatiana Tóthová. Páni zatiaľ netušia, kedy sa opäť vrátia na scénu Paneláka. Isté však je, že ich diváci v niekoľkých ďalších dieloch určite neuvidia.


Zdroj: Plus 1 deň

Foto: TV JOJ, joj.sk


Čítať viac >>
Vedeli ste, že...?
Henrieta Mickovičová nie je Mickovičová ale Mičkovicová? Hviezda Paneláka bojuje so svojím menom odjakživa. "Kadečo už veru bolo, dokonca sa učitelia pomýlili aj na vysvedčeniach. Zvykne mi to skomplikovať život, napríklad na pošte" prezradila Heňa. Nesprávne ho uvádzajú aj v úvodných titulkoch seriálu. A taktiež som pochybil i ja na mojom webe :) chyba je už opravená!
Čítať viac >>

Videoklip k Paneláku!

Sledovanosť jojkárskeho seriálu stúpa, čo znamená, že Panelák má čoraz viac fanúšikov. Tí sa už čoskoro môžu tešiť na videoklip, ktorý bude špeciálne vyrobený k titulnej skladbe Lavíny od kapely DESMOD, ktorá si svoju pesničku v jednej z epizód aj zaspievala. "Klip k pesničke Lavíny bude obsahovať najemotívnejšie scény z Paneláka," prezradila hovorkyňa TV JOJ Tatiana Tóthová.


Foto: TV JOJ, joj.sk


Čítať viac >>
Čo na nás čaká v 25. časti
Po veľkonočných sviatkoch a malej prestávke Paneláku, tu máme ďalšiu porciu Paneláku, na čo sa môžete tešiť?

*
. Získa Švehlová byt od Agátinho otca?
*. Jakub sa dozvedel od Michala, že Ivanka
.. nie je tehotná, ako sa s tým vysporiada?
*. Stane sa z Jakuba alkoholik?
*. Podvedie Michal Zuzanu?
*. Emil sa naďalej s jeho manželkou pripravuje na kvíz.

Viac si nenechajte ujsť už dnes, tradične, o 21:15!
Čítať viac >>

Prvý "sex" v Paneláku!

ODHALENÉ! Vášnivé dotyky, žiadostivé pohľady a bozky plné iskier. To je iba zlomok z pocitov, ktoré si Viki Ráková odniesla po divokej noci v objatí Alexandra Bártu.

Viki Ráková prvýkrát vo svojej televíznej kariére zažila, ako chutí sex v priamom prenose. Tým šťastlivcom po jej boku nebol nik iný ako známy sukničkár z Paneláka Milan Kordiak v podaní Alexandra Bártu. „Bolo to veľmi decentné, ale posteľné scény sú vždy spravené tak, aby to unieslo aj oko diváka. S Viki si vieme vyjsť v ústrety, aj keby išlo napríklad o niečo nepríjemné,“ prezradil Bárta. Sme herci a vnímam to čisto profesionálne. Navyše som bola oblečená,“ povedala nám Viki Ráková. A ako televízny sex vnímajú ich skutoční partneri? „Môj partner vie, že je to iba práca, ktorú nenosím domov,“ tvrdí Ráková. Partnerka Alexandra Bártu, Henrieta Mickovičová, sa ešte nedávno vyjadrila, že sú obaja herci a berú to profesionálne. Zaujímavé je, že sa Viki aj Alexander poznajú už dlhšie. Bárta pôsobil totiž istý čas v Košiciach.

„Ako každá žena aj Agáta mala na začiatku vzťahu s Kordiakom obavy z jeho povesti sukničkára , ale postupne zistila, že má aj veľmi dobré srdce a povahu,“ prezradila Viki o svojej postave. „Každá láska sa totiž idealizuje,“ dodala. Na tom by nebolo nič zvláštne, pokiaľ by ju okolie nevarovalo, že nie je určite poslednou. „Kordiak je po prvýkrát naozaj zamilovaný. Vníma Agátu ako milé a čisté dievča a priťahuje ho, že je iná ako jeho predchádzajúce ženy. Ona vie, že je sukničkár, ale jej povaha to neberie do úvahy,“ obhajuje svoju postavu Bárta. Obe hlavné postavy prežívajú vášnivý románik, ktorý vyvrcholí tak, ako všetci čakajú, teda vášnivým milovaním.

zdroj: Plus 1 deň
Čítať viac >>
Týždenná sledovanosť Paneláku!
Tak ako som Vám sľúbil prinášam Vám informácie o sledovanosti ako sa darilo Paneláku minulý týždeň. Na úvod môžem povedať, že Panelák opäť exceloval!

V pondelok
prilákal k obrazovkám štvrtinu televíznych divákov, ktorý mali práve zapnutý televízor, čo predstavuje 25%-ný podiel a sledovanosť bola 8,3%.
V utorok
si nenechalo ujsť Panelák takmer 450 000 divákov, čo predstavoval takmer 30%-ný podiel na trhu a stal sa lídrom na trhu.
V stredu
z dôvodu vysielania eventu OTO 2007 Jednotka oslabila nielen Markízu, ale aj JOJku a v tento deň dosiahol Panelák najhoršiu sledovanosť.
Vo štvrtok
to napravil, Panelák si zaplo 500 000 divákov a podiel sa vyšplhal na vynikajúcich 35,4% a opäť bol Panelák neohrozeným lídrom na trhu.
V piatok
si získal štvrtinu trhu, sledovanosť Paneláku bola takmer totožná s pondelkovými číslami.
Čítať viac >>

Prestávka! - Veľká noc sa blíži...

Mnohí z Vás, možno po prečítaní týchto riadkov zostanú sklamaní, ale z dôvodu veľkonočných sviatkov sa Panelák v piatok a v pondelok nebude vysielať. Na Panelák sa, ale môžete tešiť už v utorok. Dúfame, že to vydržíte :)


Želám Vám príjemné prežitie veľkonočných sviatkov, ženám prajem veľa vody a mužov veľa vodky.



Váš admin

Foto: Plus 1 deň


Čítať viac >>
22. časť - malá ochutnávka!
*. Polícia nájde zlodeja, ktorý akože okradol Jakuba
*. Zlodejom bude František Borovský - programový
.. riaditeľ JOJky
*. Prípravy na otvorenie Agátinho masážneho salónu
.. vrcholia. Pôjde do podnikania spolu so Zuzanou???
*. Bajza naďalej flirtuje s jeho novou sestričkou
*. Čo spravia Bajzovci s Jakubovými peniazmi?

Viac si nenechajte ujsť už o chviľu o 21:15!
Čítať viac >>
Skamarátili sa!

Herečky Viki Ráková a Henrieta Mickovičová sú už kamarátkami nielen pred kamerami, ale aj v súkromí. Počas nakrúcania Paneláku s zblížili natoľko, že spolu riešia aj kozmetiku.

V Paneláku sú dobrými kamarátkami Agáta Fodrásová a Zuzana Bajzová. Herečky Viki Ráková a Henrieta Mickovičová však blízky vzťah vôbec nemusia predstierať. „Tak ako narastá priateľstvo medzi Agátou a Zuzanou, tak je to aj medzi mnou a Heňou. Dokonca mi dala kontakt aj na svoju kozmetičku, prezradila Viki Ráková. Henriete sa pozdáva najmä temperament mladej herečky. "Viki je za každú psinu," povedala na jej adresu. Zdá sa, že Henriete nevadí ani rodiaci sa vzťah medzi postavami, ktoré hrajú Viki a jej partner Alexander Bárta. „Ja im to želám,“ povedala s úsmevom.

zdroj: Plus 1 deň

Čítať viac >>
Agáta! Miluje, ťa! :)
Hlavná hrdinka Agáta Fodrászová, alias Viki Ráková, zo seriálu Panelák má svojho tajného ctiteľa aj v reálnom živote. Tento fanúšik sa do seriálovej postavy doslova zamiloval. Dal to najavo naozaj romanticky, bilbordom Agáta, milujem ťa. Okrem tohto nápisu je na bilborde srdce a akési logo paneláka. Toto romantické vyznanie lásky sa nám podarilo odfotografovať v Bratislave pri športovej hale Pasienky. "Áno? To je milé! A kde to je?" reagovala Viki. Otázne však zostáva, ako a kedy sa Rómeovi podarilo tento nápad zrealizovať. Ide totiž o platenú plochu na veľmi frekventovanej ulici. Ak aj vy nájdete niečo podobné, čo stojí za povšimnutie, napíšte nám: serialpanelak@gmail.com

zdroj: Plus 1 deň
Čítať viac >>

Šanca pre Vás!!!

Mnohí z Vás ste nám posielali e-maily, v ktorých ste sa pýtali či sa nebude konať špeciálny kasting, aby ste si mohli zahrať vo Vašom obľúbenom seriáli. Teraz tú možnosť máte. Organizátor-denník PLUS jeden deň pre Vás pripravil milé prekvapenie:


Hľadáme pätnásť ľudí vo veku od 15 do 25 rokov na účinkovanie v novom seriáli televízie JOJ Panelák. Do súťaže sa môže zapojiť každý, kto spĺňa vekovú hranicu a pošle 5 kupónov na adresu redakcie: Redakcia denníka PLUS jeden deň, Panónska cesta 7, 852 32 Bratislava 5. Kupóny uverejníme v denníku Plus jeden deň 7.3., 11.3., 13.3., 18.3. a 20.3.2008. Jeden kupón je možné nahradiť jedným žolíkom, ktorého hľadajte v TV magazíne denníka PLUS jeden deň 14.3.2008. Na obálku napíšte heslo: „PANELÁK“ a nezabudnite priložiť fotografiu.


O výhre vás bude denník Plus 1 deň informovať aj telefonicky, preto na korešpondenčný lístok uveďte svoje kontaktné údaje, dátum narodenia a telefónne číslo. Televízia JOJ si vyhradzuje právo vybrať účinkujúcich a určiť termín i dĺžku účinkovania. Režijné náklady si každý výherca hradí sám.


Foto: Plus 1 deň


Čítať viac >>
NOVÝ WEB!
Pomaly si začínajte zvykať na nový web, ktorý bude spustený už onedlho! Neváhajte a navštívte ho, páči sa vám?

Čítať viac >>
Nenechajte si ujsť 18. časť!
*. Agáta vybabre so svojím otcom.
*. Ako prežije Agáta s Milanom ďalšiu noc spolu :)
*. Švehlová bude opäť vymáhať od Agáty odškodné!
*. Zuzana bude naďalej excelentne hrať poslušnú ženičku.
.. Rozčúli a zlomí tým Michala?
*. Ako to dopadne s Jakubovým odstupným? Nájde niekto
.. jeho skrýšu, kde skryl odstupné? Zistí to Švehlová?
*.Uvidíme aj drsné automobilové preteky
.. Kordiak verzus Švehla & Blichár

Viac už uvidíte dnes o 21:15!
Čítať viac >>

Ďalší úspech!

V piatok sa Panelák opäť stal lídrom na trhu so sledovanosťou 7,7% a podielom 25,8%. Spolu s Jednotkou doslova odstavili televíziu Markíza, ktorá sa stala trojkou na trhu. Jednotka s filmom Pod jednou strechou s nepriateľom mala sledovanosť 6,8 a podiel sa vyšplhal na 25,5% a Markíza so svojím Bailandom získala sledovanosť 6,6 a podiel 22,2%.
Čítať viac >>
Čo uvidíme v 16. časti?
*. Hádku Agáty a jej otca, donúti ju odsťahovať
.. sa späť do Nových Zámkov?
*. Ivana vydiera Agátu. Pokiaľ jej nezaplatí za rozbité sklo
.. na aute, nahlási to na polícií!
*. Zuzana a Michal majú odlišný názor na podnikanie.
.. Michal v žiadnom prípade nechce, aby Zuzana podnikala.
*. Možno uvidíme aj preteky Jakuba a Milana :)
*. Podarí sa Jakubovi naďalej tajiť, že mu neprišlo odstupné
.. na bankový účet?
*. Jakub má veľký záujem o dieťa, je odhodlaný Ivane vymeniť aj
.. tabletky!


Viac si nenechajte ujsť už dnes o 21:15!
Čítať viac >>
Rekord Paneláku!
Markíza schytala ďalší úder pod pás, po necelých dvoch týždňoch sa Panelák opäť dostal na 30%-ný podiel (presne 30,3%), sledovanosť sa vyšphala na 9,5 % a Panelák sa stal lídrom na trhu (napriek tomu, že televízia Markíza opäť menila program). Sledovanosť je zatiaľ veľmi dobrá, TV JOJ môže byť so svojím ťažiskovým projektom zatiaľ spokojná.

Vynikajúco sa darilo úspešnému seriálu Prison Break, ktorý sa taktiež stal lídrom na trhu so sledovanosťou prvej časti 4,7% / podielom 23% a druhej časti 3,7% / podielom 34,8%. Dobrú sledovanosť dosiahli tradične aj Noviny JOJ (podiel 30%) a Noviny plus, prekvapivo mierne pokulhávala CSI Miami (podiel bol iba 17%; dôvod bol posunutie vysielacieho času až na 20:30).
Čítať viac >>
Panelák-u sa darí výborne!
Aktualizácia 6. 3. 2008: Včerajšia časť podala opäť dobrý výkon, podobný včerajšiemu, sledovanosť bola 9% a podiel bol niečo cez 26%. Včera sa ako obvykle darilo aj CSI Las Vegas či Mafstory. Čoraz viac obľúbenejšia sketch-show bola opäť lídrom na trhu (246 tis. / 5,4 / podiel 27,5%) film na Markíze Navždy stratená (217 tis. / 4,7 / 23,6) a film na Jednotke Smrteľné zvádzanie (123 tis. / 2,7 / 13,1). Všetky televízie mierne stratili na sledovanosti z dôvodu vysielania športových podujatí na Dvojke.
....................................................................................................................

Markíza opäť (a stále) menila programovú štruktúru za účelom zničiť Panelák. Opäť sa jej to nepodarilo,
Panelák má naďalej veľmi dobrú sledovanosť. Včerajšiu epizódu si pozrelo 430 000 divákov pri výbornom podieli 28%.

V pondelok sa taktiež seriál Panelák nedal zahanbiť, sledovanosť bola podobná, podiel sa ocitol takmer na 26%-tách. Okrem Paneláku sa opäť výborne darilo Novinám, Novinám plus, seriálom CSI Miami, Kostiam a taktiež novinke Shark. Nedali sa zahanbiť ani šteklivé Črepiny * či De Facto.
Čítať viac >>
Čo uvidíte v 10. časti?
* Pošle preč Michal Mareka zo svojho bytu?
* Stíha Agáta otvoriť butik?
* Agáta chce podnikať so Zuzanou!
* Vybaví Milan parkovacie miesta pre obyvateľov Paneláku?
* Emil bude učiť svojho nového hafana k slušnosti :)

Dnes o 21:15 sa toho dozviete viac.
Čítať viac >>
Ach, tá konkurencia
Prišlo nám mnoho e-mailov a aj nadávok =:-) na televíziu Markíza, mnohí ste sa sťažovali, že prečo neustále mení program, že už sa na nej nedá nič pozerať, keď si zapneme túto televíziu, tak sa vysiela úplne niečo iné ako je uvedené v programe, prečo je taká zákerná a nevie sa zmieriť s tým, že ľudia si chcú pozrieť aj seriál na JOJke a tak ďalej a tak ďalej (tie neslušné sem písať nebudeme) =:-)...Bohužial, my s tým nič nenarobíme, tejto televízií zo dňa na deň klesá sledovanosť a nevie sa s tým zmieriť, preto robí to, čo robí...

Na mnohých e-mailoch by ste sa určite pobavili, tak ako my, preto vyjadrite Váš názor v komentároch k tomuto článku, alebo v diskusii, nech sa pobavíme všetci, ale poprosíme slušne =:-)
Čítať viac >>
Viki si musí dávať pozor...
Viki Ráková (26) s produkčnou spoločnosťou a televíziou JOJ uzavrela drsnú zmluvu, v ktorej sa zaviazala, že počas dvoch rokov nakrúcania seriálu neotehotnie!
V prípade, že sa tak stane, herečke podľa informácií Nového Času hrozí pokuta až milión korún.

Áno, viem, že rok by som nemala otehotnieť, lebo nemajú v pláne, že by Agáta otehotnela, ale nie dva roky“ zareagovala prekvapene Ráková,
keď sa jej Nový Čas opýtal, prečo pristúpila na drsné podmienky. A čo by robila, keby do iného stavu predsa len prišla? „Tak dávam pozor,“ tvrdí herečka, ktorá vraj na tehotenstvo nepomýšľa. „Neprekáža mi táto časť zmluvy, lebo sa ešte nechystáme mať s priateľom bábo. Ale na budúci rok ešte neviem, čo bude...“ zaváhala Ráková.

zdroj: bleskovky
Čítať viac >>

Hana Gregorová: bola to rýchlovka!

Na poslednú chvíľu nastúpila do nového seriálu televízie JOJ Panelák herečka Hana Gregorová, ktorá žije v Prahe. Postava svokry totiž bola pôvodne písaná pre českú herečku Jiřinu Bohdalovú, s ktorou sa však tvorcovia nedohodli.


Autor scenáru Andy Kraus povedal, že obsadenie Slovenky z Prahy bola "z núdze cnosť". "Pôvodne táto postava bola písaná na pani Bohdalovú, ale jej vyťaženosť a zdravotné problémy nám to trošku skomplikovali, takže sme sa nakoniec nedohodli. Bolo by pre ňu strašne náročné chodiť z Prahy sem," povedal Kraus.


Hana Gregorová prezradila, že úlohu prijala aj preto, lebo sa vždy rada vracia do mesta svojej mladosti - Bratislavy. "Už sa malo začať točiť a rola nebola obsadená, tak som sa veľmi rýchlo rozhodla, že áno, pretože Bratislava je moje mesto. Milujem ju a bolo to pre mňa spojenie príjemného s užitočným," povedala Gregorová, ktorá v Prahe tiež vedie divadlo s menom jej manžela Radka Brzobohatého. Dochádzanie z Prahy Gregorovej problém nerobí. "Keď som sa zoznámila s mužom, v 80. roku, tak dokončili diaľnicu, takže sa nám cesta skrátila. A teraz, keď som dostala túto príležitosť, tak sa zrušila hranica, takže opäť je tá cesta voľná," podotkla herečka, ktorá naposledy na Slovensku nakrúcala pred štyrmi rokmi televíznu povesť.


Postava seriálovej svokry jej vraj sedí. "Je to svokra, ktorá samozrejme ľuďom pôjde na nervy, hlavne zaťom, že takú majú doma," usúdila Gregorová. Podobne ako ďalší herci tvrdí, že negatívne postavy sa hrajú lepšie.


Tvorcovia tiež využili, že herečka dobre hovorí po česky aj po slovensky. S nevestou, ktorú nemôže vystáť, jej postava komunikuje v češtine a so synom v slovenčine.


Zdroj: TV JOJ, joj.sk


Vaše otázky, nápady, pripomienky...