Čítať viac >>

Šanca pre Vás!!!

Mnohí z Vás ste nám posielali e-maily, v ktorých ste sa pýtali či sa nebude konať špeciálny kasting, aby ste si mohli zahrať vo Vašom obľúbenom seriáli. Teraz tú možnosť máte. Organizátor-denník PLUS jeden deň pre Vás pripravil milé prekvapenie:


Hľadáme pätnásť ľudí vo veku od 15 do 25 rokov na účinkovanie v novom seriáli televízie JOJ Panelák. Do súťaže sa môže zapojiť každý, kto spĺňa vekovú hranicu a pošle 5 kupónov na adresu redakcie: Redakcia denníka PLUS jeden deň, Panónska cesta 7, 852 32 Bratislava 5. Kupóny uverejníme v denníku Plus jeden deň 7.3., 11.3., 13.3., 18.3. a 20.3.2008. Jeden kupón je možné nahradiť jedným žolíkom, ktorého hľadajte v TV magazíne denníka PLUS jeden deň 14.3.2008. Na obálku napíšte heslo: „PANELÁK“ a nezabudnite priložiť fotografiu.


O výhre vás bude denník Plus 1 deň informovať aj telefonicky, preto na korešpondenčný lístok uveďte svoje kontaktné údaje, dátum narodenia a telefónne číslo. Televízia JOJ si vyhradzuje právo vybrať účinkujúcich a určiť termín i dĺžku účinkovania. Režijné náklady si každý výherca hradí sám.


Foto: Plus 1 deň


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...