Čítať viac >>

Zuzana Moravcová - rozhovor

Kým nehrala v seriáli mrchu, chodila po Nitre so vztýčenou hlavou. Teraz sa bojí ľuďom pozrieť do očí, aby ich neprovokovala.

ZUZANA MORAVCOVÁ (32), sestrička Michaela z Paneláku by nikdy nezviedla ženatého otca štyroch detí, tak ako aj jej postava v Paneláku.



Ako ste sa dostali do seriálu Panelák?
Zavolali ma na konkurz. Do úvahy prichádzali dve roly – masérka Ria a sestrička Michaela. Keď sa rozhodli pre tú druhú, smiali sme sa, že možno aj preto, že sa podobám na Heňu. Doktor Bajza má rovnaký vkus.


Bežne však nehrávate mrchy?
Doteraz to boli prevažne milé dievčatká, ale vekom sa prepracúvam aj k väčším sekerám. Chvalabohu!


Ako ste si zvykli na Michaelu v Paneláku?
Bolo to ťažké, lebo povahovo sme iné. Určite by som si nezačala so ženatým otcom štyroch detí, ktoré má s dvomi rôznymi ženami. Doma som sa poctivo učila texty, aby som sa na pľaci mohla venovať už len herectvu. Brala som to svedomitejšie, pred prvými klapkami som mala trému aj preto, že na tomto seriáli som sa učila kamerovému herectvu.


Spoznávajú Vás ľudia na ulici?
Áno, vďaka seriálu.


Nadávajú vám?
Skôr mi vravia: Takú potvoru tam hráte, ale veď vy taká zlá vôbec nevyzeráte! V realite sa mi, našťastie, nestalo, že by na mňa ľudia reagovali zle, ale internetové diskusie sa mi čítajú ťažko. Aj preto som sa podvedome prestala pozerať ľuďom do očí. Predtým som si anonymne kráčala, pozerala všade bez obáv, teraz sa bojím, aby som ich pohľadom neprovokovala.


Viac sa dočíta tu na stránkach denníka Plus 1 deň...(klik)


2 komentáre :

  1. a ako ste sa stali slavnou ako hereckou sice mam len 13 rokov ale velmi rada by som chcela hrat v panelaku alebo podobne lebo moja mam hrala tez vo filmoch

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Prosím mohli by ste si pozrieť moju stranku wwww.tarinator.sk a ohodnotiť herectvo.Dakujem s pozdravom Viktor Lavo.

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...