Čítať viac >>
! FINÁLE .- I. séria - dnes o 20:00 !

Počas niekoľkých mesiacov sme sa v seriáli TV JOJ zoznámili s pestrou plejádou obyvateľov s rôznymi osudmi jedného paneláka. Mladá podnikateľka sa prisťahovala, aby mala šťastie ako majiteľka masážneho salónu a medzitým sa zaplietla so susedom s pochybnou povesťou. Trojnásobná mamička na materskej dovolenke riešila manželskú krízu. Staršia, ale určite aj mladšia generácia si mohla obľúbiť milých manželov na dôchodku. Niektorí zase obdivovali, ako to zvláda muž pod papučou. Samozrejme, ako to býva aj v bežnom živote, ani v tomto seriáli nechýbajú potvory, čo poriadne miešajú karty. Popísať o Paneláku a jeho postavách by sa dalo toho veľmi veľa, ale to by mi asi nestačil tento blog :).

Príbehy všetkých hrdinov, v ktorých ste sa možno našli aj niektorí z vás, dnešnou záverečnou časťou uzatvárajú I. sériu.

Už teraz sa môžete tešiť na nové časti vášho obľúbeného Paneláka, ktoré uvidíme už v septembri!


PS: fans web/blog o Paneláku pokračuje aj cez leto, takže novinky o Paneláku Vám budeme prinášať aj počas letných prázdnin!
Pripravené sú pre Vás nové ankety, zahlasujte :). Budeme pokračovať aj vo veľkých anketách - Najlepší okamih/zvrat v Paneláku! A každodenne (ak to bude v našich silách) Vás budeme informovať o hercoch, prípravách či iných pikoškách o Paneláku!
Prajem Vám príjemné a pohodové leto!
Váš admin

2 komentáre :

Vaše otázky, nápady, pripomienky...