Čítať viac >>

Čo dnes bulvár riešil?

Po tom, ako Róbert Jakab (31) vo včerajšom Paneláku predviedol dokonalé nahé pozadie, nastala otázka, či si na svoje prídu aj mužskí diváci. Ponúknu tvorcovia seriálu aj pohľad na obnažené telá krásnych „panelákových“ herečiek? Minimálne dve z nich - Diana Mórová (38) a Henrieta Mičkovicová (40) - už skúsenosť s nahotou pred kamerou majú.


Príťažlivá Diana Mórová sa v Evinom rúchu predviedla pred deviatimi rokmi v poviedkovom filme Praha očima... Tu ako Marta neodolala kúpaniu v jazere a divákom tak ponúkla pohľad na svoje dokonalé krivky bez kúska šiat. Nemenej krásna Henrieta Mičkovicová, jej kolegyňa z Paneláka, sa obnažila v roku 1995 v snímke ... kone na betóne a o dva roky vo filme Tábor padlých žien. Využije scenárista Paneláka tento potenciál a ponúkne divákom ďalšie nahé zábery? „Všetko je to o konkrétnej scéne. Nenapísal by som scénu, kde by sa objavila nejaká časť nahého ženského tela samoúčelne,“ tvrdí Andy Kraus. „Pekný holý zadok bol zatiaľ maximum...“ „Pokiaľ si scenár bude vyžadovať nahé scény herečiek, myslím si, že herečky v Paneláku sú profesionálky,“ nádejá sa Kraus.


Zdroj: Nový čas

Foto: Bleskovky.sk



Keď sa vo februári začal Panelák vysielať, diváci boli zvedaví, ako sa so serióznou postavou vyrovná Viki Ráková. Dovtedy hrala pojašenú ženu v domácnosti Ildikó, maďarskej národnosti. Ukázalo sa však, že povaha Agáty Fodrászovej nie je herečke šitá na mieru. „Je to celkom iné,“ vyjadrila sa pred časom. Napriek stúpajúcej sledovanosti ťažiskového projektu TV JOJ však dostáva na obraze čoraz menej priestoru. V máji bude podľa našich informácií seriál takmer bez Viki Rákovej.


Počas letných prázdnin sa dokonca seriál nebude nakrúcať. Ráta s ňou vedenie televízie aj po lete? „Sledovanosť Paneláka je pre nás dôkazom, že inštinkt tvorcu o tom, ako posúvať dej, je správny. Postava Agáty síce nebude natoľko dominantná, ale diváci sa na ňu môžu tešiť v novom sitkome Kutyil, s. r. o.,“ povedala pre denník Plus 1 deň hovorkyňa TV JOJ Tatiana Tóthová. Otec oboch seriálov Andy Kraus chápe situáciu celkom jasne: „V máji bude už Viki Rákovej menej. Bude sa sústreďovať na nový projekt, ten začneme robiť cez prázdniny.“ Ako sa rozhodnú skoncovať s Agátou, či neskončí postava tragicky, ukážu najbližšie časti.


Zdroj: Plus 1 deň

Foto: Bleskovky.sk


2 komentáre :

  1. Preco by Viki mala odist z panelaku alebo by ju mali vyhodit ved tu postavu super hra velmi sa mi paci ked tam nebude ona nebude to ono....
    NECH TAM OSTANE!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Je aj tak o ničom tá Ráková,nejaká je slabá...

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...