Čítať viac >>
Rekord Paneláku!
Markíza schytala ďalší úder pod pás, po necelých dvoch týždňoch sa Panelák opäť dostal na 30%-ný podiel (presne 30,3%), sledovanosť sa vyšphala na 9,5 % a Panelák sa stal lídrom na trhu (napriek tomu, že televízia Markíza opäť menila program). Sledovanosť je zatiaľ veľmi dobrá, TV JOJ môže byť so svojím ťažiskovým projektom zatiaľ spokojná.

Vynikajúco sa darilo úspešnému seriálu Prison Break, ktorý sa taktiež stal lídrom na trhu so sledovanosťou prvej časti 4,7% / podielom 23% a druhej časti 3,7% / podielom 34,8%. Dobrú sledovanosť dosiahli tradične aj Noviny JOJ (podiel 30%) a Noviny plus, prekvapivo mierne pokulhávala CSI Miami (podiel bol iba 17%; dôvod bol posunutie vysielacieho času až na 20:30).

5 komentárov :

  1. Panelak je premna velké sklamanie.čakla som viac

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak si pozeraj Markízu Ty koza

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Je to super seriál a herci sú fantastický najmä Emil, Švehlová je záporáčka,ale hrá to famózne. Trimem palec do ďalších častí....

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tej super sledovanosti sa velmi tesim a aj tomu ze Markize sa nedari zhodit Panelak, lebo Ordinacia neni zdaleka taka dobra. Podla mna je Ordinacia ohodnotitelna na 0,000001% ale Panelak na 1000%zo 100%, a ešte sa mi páči aj to, prečo by mala markiza spravit daco a vsetci by sa jej mali podriadit musia sa zmierit s tym ze je tu niekto lepsi ze je to joj a ze je super serial. Prajem Markize aby im klesala sledovanost a tym ze to budu dokola presuvat im budu divaci este viac padat a vlastne si robia len sebe zle, lebo na mojom m ieste ak si chcem daco kuknut a neviem to najst kedy ide na druhykrat radsej nekukam a taky mozu byt viaceri.

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...