Čítať viac >>

Prvý "sex" v Paneláku!

ODHALENÉ! Vášnivé dotyky, žiadostivé pohľady a bozky plné iskier. To je iba zlomok z pocitov, ktoré si Viki Ráková odniesla po divokej noci v objatí Alexandra Bártu.

Viki Ráková prvýkrát vo svojej televíznej kariére zažila, ako chutí sex v priamom prenose. Tým šťastlivcom po jej boku nebol nik iný ako známy sukničkár z Paneláka Milan Kordiak v podaní Alexandra Bártu. „Bolo to veľmi decentné, ale posteľné scény sú vždy spravené tak, aby to unieslo aj oko diváka. S Viki si vieme vyjsť v ústrety, aj keby išlo napríklad o niečo nepríjemné,“ prezradil Bárta. Sme herci a vnímam to čisto profesionálne. Navyše som bola oblečená,“ povedala nám Viki Ráková. A ako televízny sex vnímajú ich skutoční partneri? „Môj partner vie, že je to iba práca, ktorú nenosím domov,“ tvrdí Ráková. Partnerka Alexandra Bártu, Henrieta Mickovičová, sa ešte nedávno vyjadrila, že sú obaja herci a berú to profesionálne. Zaujímavé je, že sa Viki aj Alexander poznajú už dlhšie. Bárta pôsobil totiž istý čas v Košiciach.

„Ako každá žena aj Agáta mala na začiatku vzťahu s Kordiakom obavy z jeho povesti sukničkára , ale postupne zistila, že má aj veľmi dobré srdce a povahu,“ prezradila Viki o svojej postave. „Každá láska sa totiž idealizuje,“ dodala. Na tom by nebolo nič zvláštne, pokiaľ by ju okolie nevarovalo, že nie je určite poslednou. „Kordiak je po prvýkrát naozaj zamilovaný. Vníma Agátu ako milé a čisté dievča a priťahuje ho, že je iná ako jeho predchádzajúce ženy. Ona vie, že je sukničkár, ale jej povaha to neberie do úvahy,“ obhajuje svoju postavu Bárta. Obe hlavné postavy prežívajú vášnivý románik, ktorý vyvrcholí tak, ako všetci čakajú, teda vášnivým milovaním.

zdroj: Plus 1 deň

4 komentáre :

  1. super je tento clanok vaaaaaaa

    OdpovedaťOdstrániť
  2. perfektne a dufam ze to bude co najskorsie v telke.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No ja len dúlam ze to nebude len o sexe ale aj viac.....

    OdpovedaťOdstrániť
  4. to je super fakt len kedy to uz bude

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...