Čítať viac >>

Úchylky hercov v Paneláku :)

Agáta Fodrászová- má rada len svoj záchod
Jednoducho neznáša, keď musí potrebu vykonať na inom kuse porcelánu než je jej vlastný. Okrem toho nemôže spať, keď má perinu otočenú gombíkmi k hlave. Noviny a časopisy číta zásadne odzadu. A nikto ju nedostane do kina na film nakrútený podľa knihy, ktorú už čítala – výnimočne odpredu :)


Jakub Švehla - druhá manželka sa volá počítač :)
Mal byť počítačovým expertom, ale jeho ambície nikdy nesiahali vysoko, preto je „iba“ priemerným programátorom. Nedokáže si presadiť nič, po čom túži. Napríklad manželku Ivanu márne nahovára na dieťa. Ale miluje ju a lásku jej vyznáva aj takto: „Si najhorší vírus, aký som kedy objavil.“


Ivana Švehlová - ach, tie cigarety
Fajčí jednu od druhej, niekedy aj dve naraz. Ak sa objaví bez cigarety, niečo sa deje. Keď má zlé obdobie – čo je vlastne stále – v noci si nastavuje budík, aby si zapálila.


Milan Kordiak - hudba a strach z doktorov
Vie, ako urobiť daňové priznania tak, aby ani on, ani istí ľudia neschudobneli, no ani neskončili v base. Zarážajúce pritom je, že oveľa väčší strach ako z daňovej kontroly má z doktorov. Keď treba, lieči sa sám „zaručenými“ prírodnými metódami. Miluje nadupanú hudbu a rýchlu jazdu na svoj športiaku, je rád, keď môže vypeckovať rádio tak hlasno, že ohluchnúť môžu aj ľudia v paneláku.


Úchylky ďalších hercov, Vám prezradíme onedlho.


2 komentáre :

  1. je to z nejakého zdroja alebo vlastná tvorba?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Caute? Hm, neviete niekto od koho bol ten song v tej dnesnej dramatickej scene s Ivanou a Jakubom ?

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...