Čítať viac >>
PANELÁK sa ujal výborne!
Pilotnú epizódu si pozrelo takmer 700 000 divákov pri podiely takmer 40%. Počas desiatich minút bol jednoznačným lídrom na trhu! Uvidíme, ako sa sledovanosť bude vyvíjať naďalej, pretože seriálu treba nechať čas, aby sa stabilizoval, samozrejme o sledovanosti vás budeme informovať.

Okrem Paneláku sa darilo aj reality-show Nevere po slovensky (470 tis. divákov, podiel 25%), Kriminálke Miami o 22:15 (275 tis. divákov, podiel cez 27%), taktiež aj Novinám (560 tis. divákov, podiel takmer 31%), Novinám plus (480 tis. divákov, pri podieli nad 26%) či Črepinám s hviezdičkou o 23:15 (140 tis. divákov, podiel takmer 26%).

7 komentárov :

  1. Prva cast sa mozno ujala vyborne, ale to iba zato, ze vsetci boli zvedavi o com to bude... Ale bohuzial ani po druhej casti si neviem pomoc, ze to je velmi tazkopadny, hlavne kamerovo spraveny serial... Takzopadne dialogy, uplne strnule... Ak si pozriete na Prime Velmi krehke vztahy, pochopite, ze aj dynamicka kamera a odviazane dialogy spravia svoje. Toto je bohuzial nepozeratelne a uspavajuce! A tiez ten presvieteny obraz, kde je jasne vidno, ze to je vsetko ako v atelieri!!! Robte so sebou nieco!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Musim okomentovat to,co si tu napisal.Mas uplnu pravdu,vo vsetkom s tebou suhlasim.Uz niekolko rokov sledujem serial VKV na prime a jednoducho tento nas slovensky serial Panelak sa s nim nemoze ani zdaleka porovnavat.Je to nieco otrasne,umelo hrane,Viki mi sem vobec nepasuje a urobila obrovsku chybu ze odisla z markizy.Ale ona pride na to sama,uz som aj niekde citala ze to olutovala.Nuz,taky je zivot

    OdpovedaťOdstrániť
  3. moje nervy tak to nepozerajte, a napíšte si vlastný seriál som zvedavá na vašu sledovanosť!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Asi to nechapes, ale niekedy je kritika aj na nieco dobra, ked to pochopia ti, ktorych sa to tyka....

    OdpovedaťOdstrániť
  5. akoze mate pravdu. cakala som od toho viac, so susedmi sa to neda porovnat a nech sa na mna nehnevaju, ale napisat, ze serial zacne o 21.15 - oficialne zacne az 21.22 (kedy este 3 minuty opakuju, co sa stalo v minulej casti), potom bezi 10 minut a nasleduje dalsia 10 az 12 minutova reklama je nehorazne!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. s tým časom je to fakt,mali by aspoň začať presne v avizovanom čase i keď je tam rušivá dlhá reklama, na seriál sa vždy teším....

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ako kazdy serial - ma to aj svoje slabe stranky. Susedia - to bolo o niecom inom. (inak s tou 365 reprizou mi uz tiez lezu na nervy)
    Myslim ze niektore postavy v Panelaku sadli.
    Postava svokry pani Gregorovej ma svoje grady, pani Mórová v ničom nezaostáva. Je to také zo života.
    Konecne nejaka zmena - pozerat stale dookola ako americania zachranuju svet - no neviem.

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...