Čítať viac >>

Chceme poznať Váš názor!

Premiéru PANELÁKU máme úspešne za sebou. Ako sa vám páčila prvá časť? Vyjadrite svoj názor v novej ankete, v diskusii alebo v komentároch, k tomuto článku.
....................................................................................................................
Dostali sme mnoho e-mailov, že si chcete prvú časť pozrieť ešte raz, ale neviete kde! Taktiež pre tých, ktorí zmeškali premiéru Paneláku, kliknete sem: http://panelak.joj.sk/ a na úvodnej stránke kliknite na archív.

12 komentárov :

  1. Napriek velkemu reklamnemu masirovaniu som neratal s tym, ze to bude dobry serial. Daval som mu vsak nadej...
    Vysledok bol teda nic moc. Zle herecke vykony s vynimkou Bozidary Turzonovovej a Juraja Slezacka. Primitivny scenar a neinvencna rezia. Vsetko je rozpovedane cez dialogy (polopatisticke rozpovedanie socialneho a rodinneho pozadia postav).
    A to nehovorim o klasickom vizuale inscenacie. Teraz v dobe pocitacoveho kolorovania a upravovania.
    No proste slabe. Ale mozno sa to rozbehne a bude sa to dat pozerat...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No ja zas tento 'vizual inscenacie' ocenujem - ved to sa uz neda pozerat, ked sa VFX pouzivaju aj na malovku steny. Serial mal v prvom dieli pozvolny start, ktory sa mi opat pacil - nezacali hned riesit smrtelne dolezite zalezitosti ako v Rodinnych putach. Slabsou strankou je herecke obsadenie, ked pominiem tri podobne zenske typy (Rakova-Moorova-Mickovicova), tak chlapi su pre mna totalne nevyrazni (BTW: vsimli ste si, ze vsetvi traja mladi maju tzv. musku pod spodnou perou - trochu invencie by to chcelo, nech nevypadaju vsetci na jedno kopyto), s vynimkou pana Slezacka, ktory je PAN HEREC a je to vidiet. Dufam, ze Panelak nesklzne urovnou k nejakej pochybnej telenovele (vid uz spominane ceske Rodinne puta) a drzim vsetkym zainteresovanym palce. Samozrejme dnes ideme na druhy diel...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nic moc,az na zopar vynimiek sa to neda pozerat!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. súhlasím z názorom o hereckom výkone pána Juraja Slezáčka a pani Božidara Turzanovová a ich humor je to super :) ale nesúhlasím s inými názormy na tento seriál. Seriál je super a čím dalej bude lepší v to verím.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. TIEZ SOM VELMI SKLAMANA, pozrela som si aj casti dalsich dielov aby som serialu nekrivdila, ale nic ma neuputalo. Mam pocit, ze reklama bombasticky uvadzala serial o nicom...Susedia boli aspon vtipny, toto nie je ani vtipne ani zaujimave

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ježiš to čo ste za náročných divákov, náhodou je to super, Švehlovka je super Emil je super, Božka je super no konečne fakt niekto vytrel kocúra Markíze.....

    OdpovedaťOdstrániť
  7. podla mna je to najlepsi serial mam rada angie a ivanku

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Zo začiatku ako tu mnohí písali, to bolo ťažkopádne, ale po prvých častiach sa Panelák stal hitom! A je to veľmi obľúbený seriál!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Mne sa panelak velmi paci je to moj najoblubenejsi serial a myslim ze mnohy ludia ho pozeraju.Postavy su vynikajuce ,skvele zapletky porste vsetko ako ma byt je to asi najlepsi slovensky serial aky kedy chodil.Hrozne sa mi lubi postava kordiaka Svehlovej, a tych troch studentiek hlavne ta rysava su skvele!dufam ze panelak sa bude vysielat este strasne strasne dlho lebo vzdy ked rano vstanem sa tesim na 20:15 kedy bude bezat panelak a ked ide vikend som nromalne sklamana a tesim sa znova na pondelok! Tymto chcem povedat ze dakujem celemu stabu ste vsteci sikovny a urcite je to najsledovanejsi serial!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Myslím, že tri baby v paneláku Agáta, Zdena a Nika sú super. Teda až na Niku. Nič proti, ale občas by sa aj ona nemusela chovať ako anjelik a trochu intrigovať ako dve vyššie spomínané baby =)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Pozeráme ho pravidelne celá naša rodina, jednoducho Panelák je pre nás rodinná podívaná!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Panelák je najlepší seriál aký do teraz chodil ,chcela by som aby panelák chodil aj 2 krát do dňa a chcem aby aj cez víkend chodil LEBO PANELáK JE SUPER .

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...