Čítať viac >>
Posledná časť I. série - súhrn
Zrekapitulujme si najzaujímavejšie a najdôležitejšie udalosti z poslednej finálovej časti I. série:

* Krst Karola - krstnými rodičmi sa stali Agáta a Milan
* Karol a Angie naplánovali svadbu na jeseň
* Milan síce sľúbil svojej mame, že sa vráti k Daniele, ale asi tak ..nemieni spraviť!
* Milan vyznal lásku Agáte
* Agátin otec pravdepodobne dostal infarkt
* Objavil sa Jakubov otec a manžel Jarmilky
* Michal naozaj už nič necítil k Michaele alebo to len tají?
* Blichárovcov prišiel navštíviť (asi) majiteľ Klorka
* Ivana dostala obrovské bolesti, potratila!?
* Problém obnažená Dojka je už vyriešený :)

ZAJTRA 20:00 - 1. časť II. série!

Čítať viac >>

93. časť - aké bude finále?

20:00 Panelák - názov 93. časti Panelák
U Kordiaka je otec. Pripomína synovi, že obaja niečo sľúbili matke pred smrťou. Kordiak je zmätený, o dcéru bojuje, k Daniele sa nevráti. Milan vyčíta otcovi, že jeho snaha o zmierenie nie je úprimná.
Karol rieši v bare návrh, aby jeho krstnou mamou nebola Agáta. Navrhuje iné ženy z paneláku, Angie neustúpi. U Blichárovcov opäť riešia problém dojčiacej matky. Jana je pobúrená. Neverí, že v jej veku by to od nej niekto žiadal.
Zuzana opäť prosí Michala, aby na pohreb Michaely nešiel. Michal napriek citovému vydieraniu odchádza. Bajza sa stretne na pohrebe s Michaelinou sestrou. Je prekvapená, že prišiel, nič mu nevyčíta. Kordiak sa dozvie, že Karolovou krstnou mamou bude Agáta. Najprv je v šoku, neskôr ho to poteší.

U Blichárovcov ktosi zazvoní. Navštívi ich pravý majiteľ Dunča, ktorý sa pred pár mesiacmi stratil. Starý Fodrász doma odpadne. Kordiak navrhne Agáte, aby sa k nemu vrátila. K Jakubovi prichádza nečakaná návšteva. Ivana sa chytá za brucho, cíti sa veľmi zle.

Nenechajte si ujsť finále I. série už dnes o 20:00 hod.!
Čítať viac >>

Panelák magazín v nedeľu!

Televízia JOJ potvrdila vysielací čas novej relácie, ktorá sa bude venovať zákulisí Paneláka. S magazínom sa budete môcť stretávať každú nedeľu popoludní od 13:00 do 13:45 hod.


Tak ako som Vás v predchádzajúcom článku informoval, cieľom magazínu je odkryť zákulisie výroby, hovoriť o neštandardných, často komických situáciach pri nakrúcaní, ukázať seriálové postavy v reálnom živote a nahliadnuť do ich súkromia.


Každý týždeň sa magazín bude venovať inej postave. Súčasťou nového magazínu je aj zaujímavý IQ test. Taktiež sa dozviete aj odpovede na Vaše čitateľské otázky.


PANELÁK - magazín: 7. september - nedeľa, 13:00 hod.

Foto: TV JOJ, joj.sk


Čítať viac >>

PROMO - II. séria

Štart II. série Paneláka sa už nezadržatelne blíži. Televízia JOJ už spustila upútavku na novú sériu úspešného denného seriálu. Za video chcem poďakovať návštevníkovi našeho blogu, jeho meno/nick je KUBO.




zdroj: TV JOJ & youtube.com - KUBO


Čítať viac >>
Reprízy v novom čase!
V novej jesennej štruktúre, ktorá štartuje od 1. septembra sa TV JOJ rozhodla presunúť reprízy Paneláka na novú vysielaciu hodinu. Reprízy Paneláka museli prenechať miesto novej, vo svete veľmi populárnej, súdnej show, ktorá sa bude vysielať každý pracovný deň o 18:00 hod.
S reprízami sa budete môcť stretávať o 16:15 tradične každý pracovný deň. Po repríze Paneláka JOJka nadviaže opäť ďalšou novinkou PRVÉ NOVINY, v ktorých sa dozviete horúce novinky z domova i zo sveta, reportáže o zaujímavostiach taktiež z domova i zo sveta, dozviete sa aj pikošky o domácich či zahraničných známych osobnostiach, záver bude patriť najlepšiemu špeciálnemu počasiu, ktoré budú predpovedať vyštudovaný meterológovia.
Nové popoludnie a podvečer na JOJke od 2. septembra:
15:00 Vojna slov - kvíz show
15:40 Páli vám to!? - kvíz show

16:15 Panelák - repríza z predchádzajúceho dňa
17:00 PRVÉ Noviny a najlepšie počasie
18:00 Súdna sieň - skutočné príbehy v súdnej sieni

Čítať viac >>

I. séria - promo upútavky

Zaspomínajte si na I. sériu Paneláka a jeho začiatky... Vo videu si môžete pozrieť 5 upútavok na Panelák, ktorý štartoval 18. februára 2008!




zdroj: TV JOJ & youtube.com - KUBO


Čítať viac >>
Anketa: finále - zmena
Do ďalšieho boja v ankete - pre upresnenie - finálového boja mali postúpiť najlepšie 3 okamihy/zvraty v Paneláku, keďže hlasovanie je absolútne vyrovnané, rozhodol som sa, že nebudem zasahovať do hlasovanie a vyškrtnem iba posledný jeden okamih/zvrat, ktorý získal najmenší počet hlasov.
Finále pokračuje bez: Imro zabije nešťastnou náhadou Čapatého

Postupujúci:
* Jakub sa dozvedá, že Ivana nemôže mať deti, chce spáchať ..samovraždu - 19% (30 hlasov)
* Oslava narodenín Jany N., počas ktorej si potykali Zuzana a ..Agáta s Ivanovou, opité sa zasekli vo výťahu - 18% (29 hlasov)
* Znásilnenie Angie (vinník Čapatý) - 19% (30 hlasov)
* Prvý bozk a prvý sex Agáty a Milana - 19% (31 hlasov)
* Nevera a tehotenstvo Michala so sestričkou Michaelou - 19% ( 30..hlasov)

Nepostupujúci:
* 6. miesto - Imro zabije nešťastnou náhodou Čapatého - 6% (10 hlasov)

Ďalších nepostupujúcich nájdete ->tu<-

HLASUJTE !FINÁLE! - rozhodnutie 1. septembra pred spustením II. série Paneláka (okolo 19:30 hod.)
Anketu nájdete na obvyklom mieste pod diskusiou (chatboxom) a tí, ktorí sú tu prvýkrát, tak anketu nájdu na pravej strane blogu dole.

Čítať viac >>
Tajné infošky z JOJky!
Televízia JOJ plánuje spustiť II. sériu Paneláka vo veľkom štýle. Okrem proma (upútaviek), ktoré by mala spustiť už onedlho sa TV JOJ rozhodla odvysielať pred premiérovou prvou časťou novej série, reprízu poslednej 93. časti I. série v exkluzívnom prime-time čase o 20:00. Všetky doterajšie reprízové časti JOJka odvysielala každý pracovný deň podvečer od 17:30 do 19:00.
Nedeľa 31. augusta:
20:00 Panelák - I. séria - 93. časť
20:45 CSI Las Vegas
21:45 CSI New York
22:45 Prison Break (2 časti)

Posledný prázdninový deň pondelok 1. septembra ide JOJka do televízneho boja vo veľkom. Spúšťa premiéry všetkých nových slovenských seriálov.
Pondelok 1. septembra:
20:00 Panelák - II. séria - 94. časť (rodinný seriál)
20:45 Kutyil s. r. o. (sitcom)
21:30 Profesionáli (komediálny seriál)
22:30 Charlieho anjeli (film)

Čítať viac >>
Kto postúpil do semifinále?
Máme tu predposledné kolo ankety. Anketa sa pomaly, ale isto blíži k poslednému finálovému kolu. Ale ešte nás čaká semifinále, do ktorého postúpili nasledujúce okamihy/zvraty v Paneláku.

Postupujúci:
* Jakub sa dozvedá, že Ivana nemôže mať deti, chce spáchať ..samovraždu - 10% (20 hlasov)
* Oslava narodenín Jany N., počas ktorej si potykali Zuzana a ..Agáta s Ivanovou, opité sa zasekli vo výťahu - 13% (25 hlasov)
* Znásilnenie Angie (vinník Čapatý) - 12% (23 hlasov)
* Imro zabije nešťastnou náhodou Čapatého - 9% (18 hlasov)
* Prvý bozk a prvý sex Agáty a Milana - 34% (68 hlasov)
* Nevera a tehotenstvo Michala so sestričkou Michaelou - 9% (18 ..hlasov)

Do semifinále postúpilo šesť najlepších okamihov/zvratov pretože na poslednom postupovom mieste sa ocitli 2 okamihy/zvraty s rovnakým počtom hlasov.

Nepostupujúci:
* 7. miesto - Straka (bývalý priateľ Zuzany B.) chce rozbiť ..manželstvo Zuzany a Michala, ale nepodarí sa mu to - 6% (11 hlasov)
* 8. miesto - Michaela chce spáchať samovraždu, zachraňuje ju ..Michal, no Michaela nakoniec zomrie pri autonehode - 7% (14 ..hlasov)
* 9. miesto - Karol a Angie čakajú dieťatko, chystajú svadbu a ..Karolov krst
* 9. miesto - Zuzana B. pracuje ako sexica na telefóne, dozvedá ..sa o tom celý panelák
* 11. miesto - Malá Miška v ohrození života, spadla zo stoličky na ..hlavičku, strážila ju Agáta

Ďalších nepostupujúcich nájdete ->tu<-

Anketu nájdete na obvyklom mieste pod diskusiou (chatboxom) a tí, ktorí sú tu prvýkrát, tak anketu nájdu na pravej strane blogu dole. HLASUJTE! :) máte UŽ len jeden týždeň a je tu FINÁLE, do ktorého postupujú len 3 najlepšie okamihy/zvraty!

Čítať viac >>

Nový komiks - šiesty v poradí

Na oficiálnych stránkach o obľúbenom seriáli Panelák - www.panelak.sk sa objavil ďalší a zrejme aj posledný vtipný komiksový príbeh, keďže o dva týždne máme letné prázdniny za sebou a komksi nám mali spríjemniť čakanie na premiérové diely II. série Paneláka, ktoré štartujú už v septembri. V 6. komiksovom príbehu vystupuje najstarší manželský pár v Paneláku a to Janka a Emilko, ktorí si užívajú letné dni na dovolenke pri mori. V komikse možno uvidíte aj Emilovu vysnívanú legendu Elvisa :)


Zasúťažte si aj vy na stránkach www.panelak.sk v sekcii SÚŤAŽa vyhrajte zaujímavé ceny.


Čítať viac >>
Anketa - štvrťfinále
Hlasujte v ankete o Najlepší okamih/zvrat v Paneláku. Anketa sa blíži ku koncu, tento týždeň sme už vo štvrťfinále. Nezabudnite, že do semifinále postupuje už iba 5 najlepších okamiho/zvratov.

Čítať viac >>

Pribudol ďalší komiks...

Televízia JOJ, resp. tvorcovia oficiálneho webu o Paneláku opäť potešili fanúšikov komiksového Paneláku. Už od pondelka si môžete na stránke www.panelak.sk pozrieť nový komiks, v ktorom vystupuje Angie a Richard ako dvaja barmani v stánku. V tropických teplotách sa snažia osviežiť návštevníkov, ale nikto nechodí a nechodí... prečo? Dozviete sa až na úplný záver, ktorý naozaj nemá chybu :)


Zasúťažte si aj vy na stránkach www.panelak.sk v sekcii SÚŤAŽ a vyhrajte zaujímavé ceny.


Čítať viac >>
Výsledky ankety...
Pred mesiacom som Vám priniesol novú anketu pod názvom: Ako hodnotíte I. sériu Paneláku? Na hlasovanie ste mali 30 dní (mesiac), do hlasovania sa zapojilo 280 hlasujúcich návštevníkov.

Výsledky:
1. Výborný spoločník na večer! - 94% (263 hlasov)
2. Dávam jednotku, ale s mínuskou - 4% (11 hlasov)
3. V pohode - 1% (3 hlasy)
4. Priemer, sem-tam som si ho pozrel/a - 1% (1 hlas)
5. Zatiaľ ma I. séria nezaujala - 0% (1 hlas)

Pripravené sú pre Vás nové ankety:
1. Tešíte sa na II. sériu Paneláku?
2. Aký máte názor na €uro na Slovenku?

Ankety nájdete na obvyklom mieste pod diskusiou (chatboxom) a tí, ktorí sú tu prvýkrát, tak anketu nájdu na pravej strane blogu dole.

Čítať viac >>

Potvrdené: Panelák o 20:00!

Podľa bulvárnych informácií sa Panelák a jeho nová II. séria mala objaviť na jeseň v čase o 21:15, tak ako Panelák začínal v začiatkoch.



Televízia JOJ koncom tohto týždňa definitívne potvrdila a zároveň vyvrátila tieto bulvárne informácie. Panelák sa v novej televíznej sezóne 2008/2009 objaví v starom-dobrom čase o 20:00 každý pracovný deň. Po Paneláku budú nasledovať nové seriály ako Kutyil s. r. o., Profesionáli, nové série úspešných zahraničných seriálov ako CSI Las Vegas, Miami, New York, Kosti - Bones či Shark, v piatok by to mal byť film týždňa.


Po odklepnutí kompletnej jesennej programovej štruktúry JOJky Vás budeme určite informovať na našom webe.


Foto: TV JOJ, joj.sk


Čítať viac >>
Anketa - vyhodnotenie
Po ďalších dvoch týždňoch sa opäť skončilo ďalšie kolo, v poradí druhé, v ankete o najlepší okamih/zvrat v Paneláku. Poďme sa spoločne pozrieť ktoré okamihy /zvraty postupujú do III. kolo.

Postupujúci:
* Jakub sa dozvedá, že Ivana nemôže mať deti, chce spáchať ..samovraždu - 8% (35 hlasov)
* Zuzana B. pracuje ako sexica na telefóne, dozvedá sa o tom celý ..panelák - 6% (28 hlasov)
* Oslava narodenín Jany N., počas ktorej si potykali Zuzana a ..Agáta s Ivanovou, opité sa zasekli vo výťahu - 10% (43 hlasov)
* Malá Miška v ohrození života, spadla zo stoličky na hlavičku, ..strážila ju Agáta - 4% (20 hlasov)
* Znásilnenie Angie (vinník Čapatý) - 9% (38 hlasov)
* Imro zabije nešťastnou náhodou Čapatého - 6% (25 hlasov)
* Straka (bývalý priateľ Zuzany B.) chce rozbiť manželstvo ..Zuzany a Michala, ale nepodarí sa mu to - 7% (33 hlasov)
* Prvý bozk a prvý sex Agáty a Milana - 25% (111 hlasov)
* Nevera a tehotenstvo Michala so sestričkou Michaelou - 7% (30 ..hlasov)
* Karol a Angie čakajú dieťatko, chystajú svadbu a Karolov krst - ..4% (20 hlasov)
* Barman Richard je gay - 2% (8 hlasov)
* Michaela chce spáchať samovraždu, zachraňuje ju Michal, no ..Michaela nakoniec zomrie pri autonehode - 6% (23 hlasov)

Do III. kola postúpilo jedenásťnajlepších okamihov/zvratov pretože na poslednom postupovom mieste sa ocitli 2 okamihy/zvraty s rovnakým počtom hlasov.

Nepostupujúci:
* 12. miesto - Láska Agáty a sukničkára Milana, ktorý ju naozaj ..má rád - 3% (15 hlasov)
* 13. miesto - Agáta a Zuzana nájdu peniaze (200 000), o ktoré ..má neskôr záujem mafia - 2% (11 hlasov)
* 14. miesto - Ivane a Jakubovi sa podarilo splodiť bábätko - 2% ..(8 hlasov)
* 14. miesto - Barman Richard je gay - 2% (8 hlasov)
* 16. miesto - Rozbitý salón Agáty, Agáta v salóne skončila - 1% ..(5 hlasov)

Ďalších nepostupujúcich nájdete -> tu <-

Anketu nájdete na obvyklom mieste pod diskusiou (chatboxom) a tí, ktorí sú tu prvýkrát, tak anketu nájdu na pravej strane blogu dole. HLASUJTE! :) máte UŽ len jeden týždeň, do štvrťfinále postupuje už len 8 najlepších okamiho/zvratov!

Vaše otázky, nápady, pripomienky...